Candidate Acquisition – att hitta rätt kandidater

 • Vår mest bokade tjänst

  De rekryteringar där det tidigare räckt med annonsering och marknadsföring behöver nu en mer aktiv search-process för att få kontakt med de bästa kandidaterna.

  Företag som tidigare köpt dyra kompletta rekryteringar inser att det är just CAP®-momentet som är det kritiska i rekryteringsprocessen. Genom
  att boka CAP® och sen slutföra rekryteringen på egen hand säkerställs en lyckad rekrytering till en halverad kostnad.

Annonsering och marknadsföring

 • En strukturerad och planerad marknadsföring ger 60–80 % fler sökande till era lediga tjänster. Vad som krävs för att lyckas i just er rekrytering berättar vi gärna om ni tar kontakt med oss.

 • Vissa rekryteringar är mer utmanande än andra men ibland räcker det med en mindre insats för att lyckas. Hos Jobbet.se marknadsförs över 1000 rekryteringar varje år så vi vet vad som krävs för att få fler sökande till era tjänster.

Vi annonserar era tjänster i alla dessa kanaler

Search

 • Arbetsmarknaden har förändrats mycket senaste åren och allt fler rekryteringar kräver att man aktivt bearbetar exakt rätt kandidater och ”säljer in” uppdrag och arbetsgivare. Våra rekryterare/researchers kan hjälpa er att komma i kontakt med kandidater som passar just er verksamhet.

 • Genom att boka search säkerställer ni att rätt kandidater får information om den aktuella rekryteringen. Att ert företag presenteras på ett attraktivt sätt. Att kandidaten får svar på sina eventuella frågor. Att ni har ett marknadsmässigt erbjudande och att ni får fler sökande med högre kvalitet.

Vad säger våra kunder?

 • RC logotyp

  Samarbetet alltid enkelt och smidigt

  När vi har lite mer svårrekryterade tjänster, t ex jurister, så behöver vi ta hjälp för att hitta bra sökande. Genom Jobbet.se får vi kontakt med rätt kandidater och dessutom är samarbetet alltid enkelt och smidigt.
  Alma assistans
 • RC logotyp

  Vi vet att vi får ett bra resultat

  Här på Zetterbergs anställer vi både tjänstemän och yrkesmedarbetare. Vi rekryterar oftast på egen hand med stöd av Jobbet.ses rekryteringscenter. Märker vi att vi inte får in tillräckligt med bra ansökningar i en rekrytering så kontaktar vi Jobbet.se för hjälp med marknadsföring och search. Det är enkelt att boka och vi vet att vi får ett bra resultat.
  Zetterbergs industrier

Låter det intressant?

Kontakta oss för mer information eller en offert!

Kontakta oss