Rekrytering / bedömning kandidater

 • Jobbet.se är en rekryteringspartner och vi jobbar tillsammans med kunder/företag som har upphandlat våra rekryteringstjänster på 2 eller 3-årsavtal men vi jobbar även med kunder/företag som behöver hjälp i enstaka rekryteringar. 

 • Bästa resultat uppnår man såklart om man känner varandra och har rekryterat tillsammans tidigare. Vi erbjuder därför anpassade priser till återkommande kunder/företag. 

Att bedöma en kandidats kompetens, personliga egenskaper och engagemang är inget man gör vid en enstaka intervju och lite på en höft. Det finns väl utvecklade metoder och modeller för att bedöma en kandidats framtida prestationer i förhållande till en aktuell roll/tjänst.

 • Våra rekryteringskonsulter är högskoleutbildade och certifierade inom alla de moment som krävs i en rekryteringsprocess. Dessutom delar vi med oss av all dokumentation och information i rekryteringen via vårt webbaserade rekryteringscenter där ni som företag/chefer enkelt kan följa hela rekryteringsprocessen och läsa intervjuprotokoll, ta del av testresultat och se individuella bedömningar för varje kandidat. Men framför allt så ser ni alla kandidater. 

  • När ni rekryterar via Jobbet.se är vi er partner.
  • Vi jobbar för er. Vi delar all information med er.
  • Vi ger er tillgång till alla sökande och vi finns alltid tillgängliga vardagar 08.00–17.00.

Vi bedömer kandidater via

Intervjuer
Intervjuer
Tester
Tester
Referenstagning
Referenstagning
Second opinion
Second opinion
Bakgrundskontroller
Bakgrundskontroller
Arbetsprover
Arbetsprover

Vad säger våra kunder?

 • RC logotyp

  Rekrytering av läkare och sjuksköterskor

  Vi har tagit hjälp av Jobbet.se vid flertalet rekryteringar, både när det gäller rekrytering av läkare och sjuksköterskor men även till mer affärsinriktade roller. Vi är jättenöjda med samarbetet!
  ProHelia företagshälsa AB
 • RC logotyp

  En trygg rekryteringspartner

  Jobbet.se har hjälpt oss att rekrytera till en rad olika tjänster inom vår organisation. De är en trygg rekryteringspartner som känner oss väl och vet vilka kompetenser och personligheter vi söker. Vi uppskattar framför allt att vi har en öppen dialog under hela rekryteringsprocessen.
  Smartab Hi-Tech Chemicals AB

Vill du veta mer om rekryteringstjänster från Jobbet.se?

Kontakta oss för mer information eller en offert!

Kontakta oss