Kalender

Vi vänder oss till företag som vet att valet av rätt medarbetare är nyckeln till långsiktig framgång. Därför erbjuder vi utbildningar, seminarier och andra tillfällen som stärker företag och chefer inför kommande rekryteringar. Vi vänder oss till dig som är rekryterande chef eller på annat sätt jobbar med rekrytering på ert företag. Välkommen att anmäla dig till något av våra tillfällen nedan!

 • 7Mar
  Tid:11:30 - 13:30

  Varmt välkommen till vårens andra träff med HR-nätverket.

  Vi ses i BDO’s fina lokaler på Hamnplan 9 där vi också äter lunch och tillsammans lyssnar på Pernilla Andersson från Add Gender. Hon bjuder bland annat på erfarenhet och argument för att främja inkludering, mångfald, jämställdhet och psykologisk trygghet.

  HR-nätverket är ett slutet nätverk vars medlemmar består av HR-ansvariga och HR-chefer.

  Välkommen att kontakta Anna Nord på anna.nord@jobbet.se eller på 073-9816414 om du är intresserad av att bli medlem.

  Plats:Plats: BDO, Hamnplan 9, Uppsala
 • 15Mar
  Tid:11:30 - 13:30

  Välkommen på VD-träff med lunch. Träffen riktar sig till dig som är VD, gärna i ett ägarlett bolag. Dessa träffar startade år 2020 i samband med coronapandemin. Vi hade alla massor av frågor.

  • Vad är det som händer?
  • Hur ska jag som ledare agera?
  • Vad tror jag om framtiden och hur ska jag planera utifrån det?

  Våra möten blev en ventil och en plats för att hämta information och energi. På denna träff diskuterar vi aktuella ämnen, luftar problem, stöttar och ger varandra inspiration. Personlig inbjudan gäller för att medverka vid denna träff.

  Välkommen att kontakta Sofie Skaränger på sofie.skaranger@jobbet.se om du är intresserad av att komma på framtida VD-träffar.

  Plats:Kaija, Vaksala Lunda 220
 • 20Mar
  Tid:11:30 - 13:30

  Välkommen på VD-träff med frukost. Träffen riktar sig till dig som är VD, gärna i ett ägarlett bolag. Dessa träffar startade år 2020 i samband med coronapandemin. Vi hade alla massor av frågor.

  • Vad är det som händer?
  • Hur ska jag som ledare agera? 
  • Vad tror jag om framtiden och hur ska jag planera utifrån det?

  Våra möten blev en ventil och en plats för att hämta information och energi. På kommande träff samtalar vi lite om året som kommer, kanske har du något kul att dela eller en positiv spaning inför året. Personlig inbjudan gäller för att medverka vid denna träff.

  Välkommen att kontakta Sofie Skaränger på sofie.skaranger@jobbet.se om du är intresserad av att komma på framtida VD-träffar.

  Plats:Kaija, Vaksala Lunda 220