Medarbetare vid havet
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Värmdö kommun logo

Arbetsgivare Värmdö kommun

Region Stockholms län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Bygg och anläggning, Chefer och verksamhetsledare

Sista ansökningsdag 2022-04-03

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Enhetschef, VA-utbyggnad och dagvatten

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

VA-utbyggnad och dagvatten är en av två enheter som ingår i kommunens VA- och avfallsavdelning. VA-utbyggnad och dagvatten består av 12 medarbetare och tillsammans med avfallsenheten är vi ett positivt och utvecklingsinriktat team på 19 personer som lyder under en gemensam avdelningschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som enhetschef är att budgetera, följa upp och samordna investeringsprojekt samt medverka i styrgrupp för respektive investeringsprojekt. Du ansvarar för planeringen av utökade verksamhetsområden och att långsiktiga planer för kapacitet i ledningsnät samt vattenverk och reningsverk tas fram. I ditt arbete kommer du att samarbeta med andra avdelningar inom kommunen, andra myndigheter och med allmänheten.

Vi söker dig som är:

Du är en tydlig och strategisk ledare som har förmågan att motivera och få dina medarbetare att växa. Du har ett väl utvecklat kund- och miljöfokus och ditt ledarskap genomsyras av både handlingskraft och god kommunikation.

Du är högskoleutbildad inom naturvetenskap, teknik/samhällsbyggnad alternativt har en motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser att du har arbetat inom VA-verksamhet i minst 6 år.

Du ska vara utvecklingsinriktad och vilja fortsätta utveckla vårt projektarbetssätt.

Meriterande

Erfarenhet av att leda och driva en produktionsorienterad organisation samt erfarenhet av att jobba i kommunal organisation.

Erfarenhet av förhandling, projektledning och entreprenadjuridik.

För att kunna bli aktuell.
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras enligt §19 i säkerhetsskyddslagen. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök detta jobb” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 3 april 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sofie Skaränger på 070-3426600 eller sofie.skaranger@jobbet.se. Fackliga representanter nås via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Avdelningschef, VA- och Avfallshanteringen:

Följande tjänster finns också att söka hos oss just nu

Avdelningschef, VA- och Avfallshanteringen

Avdelningschef, Bygg- och Miljöavdelningen

Krav

  • Högskoleutbildning inom naturvetenskap, teknik/samhällsbyggnad alternativt en motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
  • Minst 6 års arbetslivserfarenhet inom VA
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av att leda och driva en produktionsorienterad organisation
  • Erfarenhet av förhandling, projektledning och entreprenadjuridik
  • Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet, gärna kommunal