Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Rindab

Rindab bildades på 70-talet och är i dag ett väl känt familjeföretag inom tillbehör och utrustning till bilar, lastbilar och arbetsfordon av olika slag. Vi är finansiellt starka och har en trippel-A rating med 18 anställda i egna lokaler i Nacka.

Rindab  logo

Arbetsgivare Rindab

Region Stockholms län

Bransch Tekniskt arbete

Sista ansökningsdag 2021-12-12

Om arbetsgivaren - Rindab

Rindab bildades på 70-talet och är i dag ett väl känt familjeföretag inom tillbehör och utrustning till bilar, lastbilar och arbetsfordon av olika slag. Vi är finansiellt starka och har en trippel-A rating med 18 anställda i egna lokaler i Nacka.

Fordonstekniker med eget driv och mångsidig kunskap 

Rindab erbjuder ett brett sortiment av fordonstekniska lösningar och applikationer, vår vision är att vara en ledande distributör i Norden. Nu söker vi en ny tekniker som kan ta vid i vår prototyp och utvecklingsverkstad i Saltsjö-Boo! Vi befinner oss i en expansiv fas och hoppas finna rätt medarbetare som vill vara med på vår resa där vi satsar på produkter med högre teknikinnehåll, säkerhet och miljö.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att designa och utveckla olika typer av fästen och kablage för vår belysning på nya bil- och lastbilsmodeller. Du sammanställer monteringsanvisningar och tidsstudier samt skickar ritningar till våra leverantörer för tillverkning. I arbetsuppgifterna ingår också vissa reparationer av våra produkter och ta hand om garantier mot kunder och leverantörer. 

Vi är ett relativt ungt gäng som tycker om när det händer saker, har korta och snabba beslutsvägar. Vi har det roligt tillsammans och är en platt organisation med obefintlig detaljstyrning vad gäller arbetssätt. Vi ställer upp för varandra och arbetar både individuellt och i team beroende på vad som krävs av oss för stunden. Alla på företaget arbetar gemensamt mot högt uppsatta mål där vi också delar på framgångarna. Du som söker denna tjänst kommer att bli en viktig kugge i vår plan för framtiden och vi ser fram emot din ansökan.

Om dig

Du har minst ett par års erfarenhet som fordonstekniker och har du en fordonsteknisk utbildning i grunden ser vi det som ett plus. Du bör ha kunskap i både bil-el, svetsning, konstruktion samt kunna ta fram ritningar som tillverkare kan följa. Desto större kunskap man har inom olika områden desto bredare arbetsområde blir det då vi har många produkter som behöver hög kompetens i förädlingen efter kundernas krav. B-körkort är ett krav.

Då monteringsbeskrivningar skall skrivas på engelska samt våra leverantörer finns utomlands är engelska på en relativt hög nivå nödvändigt både i skrift och tal. I övrigt kommer man att supporta våra säljare och återförsäljare både i Sverige och utomlands med tekniska frågor. Kan du även kommunicera på tyska och/eller finska ser vi det som meriterande. 

Arbetet är mångsidigt med både administrativa och estetiska uppgifter samt rent mekaniska. Man måste ha ett öga för design och helheten i de arbeten man utför då den färdiga produkten sedan ska säljas in hos våra kunder i stora volymer över hela Europa.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Placering: Nacka, Saltsjö-Boo

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Rindövia mail, christian@rindab.se.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Krav

  • Minst ett par års erfarenhet som fordonstekniker
  • Kunskap i både bil-el, svetsning och konstruktion
  • Kunna ta fram ritningar som tillverkare kan följa
  • B-körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Fordonsteknisk utbildning
  • Kunskaper i tyska
  • Kunskaper i finska