Kock
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

SSP logo

Arbetsgivare SSP

Region Norrbottens län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-03-24

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Kock Craft n’ Draft, SSP Luleå Airport

Vi söker nu en kock på heltid till vårt team på Craft n’ Draft på Luleå Airport. Du kommer arbeta både med a la carte, samt catering. Vi söker även dig som vill arbeta extra vid behov. Skriv i din ansökan vilken tjänst som du är intresserad av.

Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren.

Om tjänsten

Hos oss arbetar du i ett engagerat team och tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Om dig

Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i köket och gillar att jobba både självständigt, samt med ett team för att ge våra gäster en fin upplevelse. För att lyckas i den här rollen är du van att arbeta i ett högt tempo och du har fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig och ordning & reda är en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.

Krav

  • För att arbeta på en flygplats krävs individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
  • Du har relevant restaurangutbildning eller motsvarande.
  • Du har erfarenhet från att arbeta i restaurangkök.
  • Du kan laga både a la carte och husmanskost. 
  • Du talar och läser god svenska obehindrat.

Övrig info

Våra öppettider följer flygplatsens öppettider, vilket innebär att arbetstiden är tidiga morgnar, dag, kvällar och helg. Du behöver kunna ta dig till och från arbetet under dessa tider.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sandqvist på sara.sandqvist@ssp.se

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!