Redovisningskonsult Kumquat
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult

Kumquat Redovisningskonsult är en personlig redovisningsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige.

Kumquat Redovisningskonsult logo

Arbetsgivare Kumquat Redovisningskonsult

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2023-10-01

Om arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult

Kumquat Redovisningskonsult är en personlig redovisningsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige.

Redovisningskonsult

Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom och vill arbeta på en byrå med långa kundrelationer och nära samarbeten. Gemensamt för oss alla på kontoret är att vi brinner för kvalitet och har en kultur där vi hjälper varandra. Som konsult hos oss ger vi dig stora möjligheter att utvecklas inom de områden just du är intresserad av. 

Om oss och tjänsten

Som redovisningskonsult hos oss får du en kundnära och bred roll med ansvar för hela kedjan. Våra kunder finns inom många olika branscher och är både små och medelstora företag. Du får eget kundansvar och arbetar med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisning och deklaration samt rådgivning inom skatter och redovisning. Du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta i våra vackra lokaler på Drottninggatan i Uppsala. Är du boende i Enköping finns möjlighet att utgå från vårt lokala kontor.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 11 redovisningskonsulter. Hos oss sätts alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens behov och våra ledstjärnor är kvalitet och effektivitet.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag. Vi uppmuntrar till lärande och ser till att det finns stöd till fortbildning. Arbetsmiljön präglas av ett prestigelöst och öppet klimat där det finns gott om kompetens under ett och samma tak!

Kumquat-Redovisningskonsult

"Jag har jobbat på Kumquat sedan november 2018. Jag trivs eftersom jobbet som redovisningskonsult är utvecklande och väldigt roligt, man blir aldrig fullärd. Tidigare har jag jobbat på en ekonomiavdelning på ett större bolag. Jag bytte till Kumquat då jag ville jobba med alla delar i redovisningen och med flera branscher." 

Malin Högberg, redovisningskonsult

Om dig

Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom. Du är trygg i din roll och kan självständigt upprätta bokslut och årsredovisning. Har du arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent ser vi det som meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens med inriktning ekonomi. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du är en van användare av redovisningssystem.

Som redovisningskonsult har du kontakt med ett flertal kunder och därför är det viktigt att du som person är strukturerad, trivs med eget ansvar och har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har en hög social kompetens och håller en god servicenivå mot våra kunder och samarbetspartners. Vidare kan du hantera ett högt arbetstempo och du är målmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter. 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-5920393 eller Anna Nord på 073-9816414. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida; www.kumquat.se

Krav

  • Tidigare arbetat som redovisningsekonom
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut och årsredovisning
  • Minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Van datoranvändare

Meriterande

  • Tidigare arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent