Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Zetterbergs Industri AB

Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet.
Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.

Zetterbergs Industri AB logo

Arbetsgivare Zetterbergs Industri AB

Region Uppsala län

Bransch Chefer och verksamhetsledare, Industriell tillverkning

Sista ansökningsdag 2023-04-30

Om arbetsgivaren - Zetterbergs Industri AB

Zetterbergs har funnits sedan 1923. Vi tillverkar lastbilspåbyggnader och är idag en viktig del av Sveriges fordons- och verkstadsindustri. Här kombineras hantverksskicklighet med automatiserad produktionsteknik. Under ett och samma tak finns hela produktionsflödet.
Företagsledningen har gjort ett mycket aktivt val att fortsätta utveckla och satsa på företagets verksamhet belägen i Östervåla i norra Uppland och vi kan stolt sätta "Made in Sweden" på våra produkter.

Avdelningschef som brinner för modernt ledarskap

I år firar vi på Zetterbergs 100 år vilket gör oss till en erfaren och stabil arbetsgivare. Trots att vi funnits länge strävar vi efter att ständigt utvecklas och nu söker vi dig som är trygg i ditt ledarskap och som med god kommunikativ förmåga kan leda och motivera andra. Hos oss får du chansen att vara med på en spännande utvecklingsresa där du har alla möjligheter att sätta din prägel i en fin produktionsmiljö där automation möter hantverksskicklighet! 

Om oss och tjänsten

Vi står inför en organisationsförändring som innefattar nya tjänster och fokus på modernt ledarskap. Rollen som avdelningschef är ny hos oss vilket gör att du får stor möjlighet att forma den utifrån dina erfarenheter och kompetenser.

I ditt uppdrag ingår verksamhets-, resultat-, prognos- och personalansvar. Du leder, fördelar, samordnar och följer upp din avdelning på en övergripande nivå. Det är ditt ansvar att avdelningen bedrivs säkert och effektivt utifrån höga kvalitets- och hållbarhetsmål. Du arbetar nära produktionschefen och har teamledare till din hjälp.

Vi söker två avdelningschefer, en till vår tillverkningsavdelning och en till monteringsavdelningen.

I arbetsuppgifterna ingår att: 

  • Kvalitetssäkra, planera och följa upp arbeten inom företagets kvalitetssystem.
  • Ansvara för avdelningens övergripande arbetsplanering såsom schemaläggning, prioritering och genomförande.
  • Driva förändringsarbete och förbättringsåtgärder inom avdelningen som utvecklar arbetsmetoder, medarbetare och arbetsmiljö.
  • Omvärldsbevaka området gällande utveckling samt för verksamheten relevant lagstiftning.
  • Bedriva arbetsmiljöarbete enligt företagets riktlinjer.
  • Leda regelbundna avdelningsmöten.

Din profil

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en kommunikativ person som har förmåga att leda och motivera andra. Du är trygg i ditt ledarskap och ser dina medarbetare och deras kompentens som företagets viktigaste byggsten, samtidigt som du kan ställa krav och fatta beslut. Vidare har du ett affärsmässigt agerande och är initiativtagande. Du har förmåga att se och analysera verksamheten ur ett helhetsperspektiv för att uppnå ett effektivt och ekonomiskt produktionsflöde med hög kvalitet. För dig faller det sig naturligt att upprätthålla etik och arbeta utifrån företagsvärderingar. Du agerar med integritet och främjar och försvarar likabehandling.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning med för tjänsten relevant inriktning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Erfarenhet av personalansvar.
  • God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande

  • God teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet inom antingen tillverkningsindustrin eller montering på industrinivå.

Vi erbjuder

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Hos oss får du arbeta med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum. Det är vi extra stolta över. När fler konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta utveckla vår verksamhet i Sverige. 

Som ny medarbetare hos oss får du en anpassad introduktion för att komma in i arbetet med rätt förutsättningar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra medarbetare. Här får du möjlighet att växa både som person och i din nya roll.

Som anställd skapar du relationer med en mängd personer med olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har all expertis nära att fråga, vi lär av varandra och skapar tillsammans en trygg och inkluderande arbetsplats. 

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Hanna Koponen på 073-592 03 93. 

Facklig kontakt, Unionen Martin Öhman, 0292-705 11

Rekryteringsprocessen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.