Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Zellout

Zellout är en strategisk reklambyrå med hjärtat i kreativ kommunikation och design. Företaget har funnits sedan 1996 och erbjuder en bred portfölj av tjänster såsom strategier för kommunikation, idékoncept, design, copy, sociala medier, webb, PR, film/rörligt med mera.

Zellout logo

Arbetsgivare Zellout

Region Uppsala län

Bransch Kultur, media, design

Sista ansökningsdag 2022-05-29

Om arbetsgivaren - Zellout

Zellout är en strategisk reklambyrå med hjärtat i kreativ kommunikation och design. Företaget har funnits sedan 1996 och erbjuder en bred portfölj av tjänster såsom strategier för kommunikation, idékoncept, design, copy, sociala medier, webb, PR, film/rörligt med mera.

Art Director

Nu söker Zellout en kreativ och idéstark Art Director till sitt kontor i Uppsala. Söker du ett jobb som är kul att gå till samtidigt som du delar Zellouts vision om en värld där de goda idéerna vinner? Då kan det här vara helt rätt!

Om tjänsten

Som Art Director hos Zellout är idé- och konceptutveckling centralt i ditt arbete. Du utvecklar, presenterar och producerar idéer och material samt har det visuella ansvaret genom hela processen. Du arbetar alltid i nära samarbete med dina kollegor men även kundens marknadsavdelning eftersom kreativitet fungerar bäst när man tänker tillsammans. I varje kundteam ingår utöver Art Director tex kreativ strateg, projektledare, copy och formgivare.

Zellout är en familjär byrå med kundnära relationer och en stor bredd bland uppdragen som innefattar allt från strategier, idéer, design, copy, sociala medier, webb, PR, film/rörligt, med mera.

Om dig

Du som söker har arbetslivserfarenhet från en roll som Art Director och med det en vana av hela den kreativa processen och kunddialogen. Du har kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift. Zellout strävar efter att få sina kunder att utvecklas, det är därför meriterande om du tidigare varit med i kundens utvecklingsresa.

Du är en kreativ person som kan ditt hantverk i både stort och smått. Du kommer på och känner igen bra idéer och kan även argumentera för och varför din idé är rätt, med såväl kunder som kollegor. 

Som person är du social, ödmjuk och resultatinriktad. Du är en doer som trivs bra i en mindre organisation där man är delaktig i flera steg av processen. Du spånar gärna idéer men är också den som faktiskt tar tag i saker och förverkligar dem. Du älskar reklam och är intresserad av marknadskommunikationens roll i samhället, du bryr dig om resultatet av vad du skapar.

Zellout erbjuder

Hos Zellout får du en viktig roll i ett kul och kompetent gäng. Du får dessutom fria tyglar och stora möjligheter att påverka hela företaget och ditt arbete.

Zellouts kontor hittar du i ett av Uppsala vackraste hus - Villa Isola, en villa från 1800-talet belägen i Luthagen. 

272130469_10159695771852128_733729248596715642_n.jpg

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Uppsala.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nord på 073-981 64 14 eller via e-post anna.nord@jobbet.se.

Sista ansökningsdag är 29 maj 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Krav

  • Arbetslivserfarenhet från en roll som Art Director
  • Vana av att utveckla, presentera och producera idéer 
  • Kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba kundnära