Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Vätterhem

Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Vätterhem logo

Arbetsgivare Vätterhem

Region Jönköpings län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2022-10-14

Om arbetsgivaren - Vätterhem

Vätterhem är ett av Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på ca 700 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Förvaltningssamordnare, Österängen

Förvalningssamordnare-Österängen.png

Vi söker nu en förvaltningssamordnare till vårt förvaltningskontor på Österängen. En tillsvidareanställning då en av våra två samordnare fått annan tjänst inom förvaltningsområdet. Vi söker dig som vill ta över och fortsätta det fantastiska arbete som våra medarbetare gör.

De driver det dagliga arbetet i receptionen på Österängens förvaltningskontor med stort engagemang och proffsigt kundbemötande. Arbetsuppgifterna är många och varierande, ingen dag är den andra lik och dagarna går fort - ett roligt inslag i arbetet är att komma ut i bostadsområdet och till exempel göra lägenhetsvisningar. En utvecklande och fin möjlighet att komma nära verksamheten. Du får dessutom många trevliga kontakter i arbetet, som alla kommer vara i behov av din service. Främst våra hyresgäster, men även kollegor, chefer och entreprenörer. Att arbeta som förvaltningssamordnare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar oss alla – bostaden.

 

Arbetsuppgifter 

Som förvaltningssamordnare kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära: 

 • Förbesiktning och visning av lägenheter
 • Delaktighet i in- och utflyttningsprocessen 
 • Uthyrning av parkeringsplatser och mindre lokaler 
 • Nyckelhantering 
 • Inköp och fakturering 
 • Kund- och entreprenörskontakter 
 • Felanmälan 
 • Administrativt stöd till övriga funktioner 

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten måste du ha en slutförd gymnasieutbildning och vana vid administrativt arbete. Du behöver förstå betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. För oss innebär detta att du är van vid att lösa problem och hjälpa kunden genom ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett situation. Har du tidigare erfarenhet från arbete som förvaltningssamordnare eller liknande roll är det ett stort plus men inget krav. 

Du behöver vara bra på att kommunicera på svenska i tal och skrift vilket innebär att du når fram till mottagaren med rätt information i rätt tid, både externt och internt. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Du behärskar Officepaketet och är van vid att jobba i olika datasystem och för att kunna ta dig runt på våra områden är B-körkort ett krav.

Du håller god ordning både administrativt men också rent fysiskt runt din arbetsplats, då det är fler än du som är beroende av våra digitala fastighetssystem och på plats i receptionen.

Din person                            

Du är en person med hög social kompetens som förstår vikten av kundbemötande och leverans med hög kvalitet. Du är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Tack vare dessa egenskaper har du förmågan att behålla fokus och servicekänsla även vid perioder av hög arbetsbelastning. Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande, både till kollegor och hyresgäster. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, samt förmågan att lyssna in omgivningen och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt nå våra mål.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vårt erbjudande till dig

 • ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har möjlighet att påverka din arbetsdag
 • en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
 • internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs. Därför är vi otroligt stolta över resultatet från senaste medarbetarundersökningen där 90 % av våra medarbetare tycker att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill såklart fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och fortsätter därför utveckla våra satsningar på friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och även att ha kul på jobbet.

Övrig information och ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Placering är vårt förvaltningskontor på Birger Jarlsgatan 12, Östeträngen i Jönköping. Startdatum omgående eller efter överenskommelse.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Dan Johansson, förvaltningschef:
tel: 036-19 94 59, mail: dan.johansson@vatterhem.se

Kollektivavtal finns med Vision.

Fackliga frågor besvaras av Nicklas Johansson:
tel: 036-19 94 39, mail: nicklas.johansson@vatterhem.se

Urvalsprocessen sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Krav

 • Slutförd gymnasieutbildning
 • Vana vid administrativt arbete
 • Kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
 • Kunskap i Officepaketet
 • B-körkort

Meriterande

 • Kunskaper i andra språk än Svenska
 • Tidigare erfarenhet från arbete som förvaltningssamordnare eller liknande roll