Medarbetare Värmdö kommun

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Värmdö kommun logo

Arbetsgivare Värmdö kommun

Region Stockholms län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2023-02-19

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

HR-administratör

Vi söker en HR-administratör till en omväxlande roll där du är en viktig del i att utveckla flera funktioner inom HR-området. Här eftersträvar vi tillsammans ständig utveckling och du är en viktig del i helheten i arbetet med att fortsätta utveckla Värmdö kommun till en attraktiv arbetsgivare och förebild inom HR-frågor.

Om tjänsten

Du rapporterar till enhetschefen för HR-enheten och samarbetar naturligt med andra aktörer inom kommunen samt har bland annat ett nära samarbete med hela HR-avdelningen. Rollen kommer att vara bred och det finns stort utrymme att vara med och effektivisera det administrativa arbetet. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

 • personaladministrativ arkivering, diarieföring och posthantering
 • övervaka företrädeslistor och genomföra övrig LAS-administration
 • hålla intranätet uppdaterat 
 • ta fram ex. lönelista, statistik, rapporter
 • fakturahantering
 • övrig förekommande administration 

Om dig 

Vi söker dig som har erfarenhet från en administrativ roll inom offentlig sektor där dokumenthantering har ingått. Har du även erfarenhet från personalområdet samt kunskaper inom arkivering och/eller GDPR är det meriterande. Du är en van systemanvändare och kommunicerar obehindrat på svenska. 

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är självständig och har lätt för att ta egna initiativ samt strävar efter att förbättra HR-funktionens samlade leverans. För dig är samarbete en självklarhet för att nå bästa resultat. 

Vi erbjuder dig

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Kommunen investerar dessutom i Smartare Värmdö, en satsning som har som målsättning att skapa stolta och nöjda medborgare genom motiverade och sunda medarbetare. Läs mer om det här!

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Övrig information

Från Slussen pendlar du enkelt med buss som tar ca 30 minuter till vårt moderna kommunhus. Vi sitter i ljusa lokaler med öppet landskap med tillämpning av flexkontor beläget centralt i Gustavsberg. 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i kommunhuset i Gustavsberg.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Lina Haglund på 070-7772373 eller Andrea Hartwig 076-7230727. 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Krav

 • Erfarenhet från administrativ roll inom offentlig sektor där dokumenthantering har ingått.
 • Van systemanvändare.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska. 

Meriterande

 • Erfarenhet från personalområdet.
 • Kunskaper inom arkivering och/eller GDPR.