Upsala Färg Jobb
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Upsala Färg AB

Upsala Färg AB grundades 1908 och är idag ett av Sveriges största färghandelsföretag med två butiker i Uppsala. Vi är 25 anställda och omsätter 80 MSEK. Vår försäljning riktar sig till både yrkeskunder och ”gör-det-självare” med varugrupperna färg, tapet, golv och kakel/klinker.

Upsala Färg AB logo

Arbetsgivare Upsala Färg AB

Region Uppsala län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2022-06-12

Om arbetsgivaren - Upsala Färg AB

Upsala Färg AB grundades 1908 och är idag ett av Sveriges största färghandelsföretag med två butiker i Uppsala. Vi är 25 anställda och omsätter 80 MSEK. Vår försäljning riktar sig till både yrkeskunder och ”gör-det-självare” med varugrupperna färg, tapet, golv och kakel/klinker.

Serviceinriktad butikssäljare till Upsala Färg Boländerna

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Då kan tjänsten som butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning!

Om oss

Upsala Färg har verkat i Uppsala i 114 år och är idag ett familjeföretag i 5:e generationen. Vi är ett av Sveriges största färgfackhandelsföretag och har alltid haft målet att jobba med de bästa produkterna inom vår bransch och vara det självklara valet för kunden såväl konsument som proffs. Våra ledord är service, kunskap och långsiktighet.

Din roll

På Upsala Färg är din viktigaste uppgift att hjälpa kunden på bästa sätt. Då vi jobbar gemensamt kommer du att röra dig över hela butiken och ha varierande uppgifter såsom säljare på färg, tapet, golv och kakel, kassaarbete samt uppackning och påfyllning av varor. Förutom de utbildningar inom produktområdena du kommer att få, samt hjälp från våra erfarna säljare så ligger en hel del ansvar på dig själv att lära dig så mycket som möjligt kring våra produkter.

Vem är du?

Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. Du ser till kundens behov och är uppmärksam och tillmötesgående. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar att samarbeta med andra. Du tycker om att ge människor service och när det är tempo i arbetet. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat. Givetvis delar du vår passion att hjälpa kunden att skapa sitt drömhem.

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från service eller handel. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift. Har du kunskap inom våra olika produktområden som färg, tapet, golv och kakel så är det starkt meriterande.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är tillsvidare, 100% fördelat på vardagar och varannan helg. Tillträde enligt överenskommelse men tidigast vecka 21.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta info@upsalafarg.se.

Rekryteringen sker löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Känns rollen ovan som klippt och skuren för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Minst tre års arbetslivserfarenhet från service eller handel 
  • Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift

Meriterande

  • Kunskap inom våra olika produktområden så som färg, tapet, golv och kakel