Sista ansökningsdag har passerat
Uppsala Stadsmission logo

Arbetsgivare Uppsala Stadsmission

Region Uppsala län

Bransch Socialt arbete

Sista ansökningsdag 2021-04-07

Vi söker projektledare till ett spännande integrationsprojekt -  Unga i jobb

Under våren 2020 startade Stockholms och Uppsala Stadsmission ett projekt som är delfinansierat av Asyl- migrations- och integrationsfonden (AMIF). Projektet syftar till att påskynda och främja sysselsättningsgraden hos unga vuxna med uppehållstillstånd genom gymnasielagen genom kompetensutveckling, förberedande marknadsaktiviteter, samt tillgång till sociala och professionella nätverk. Projektet pågår till och med december 2022.

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap. Vi bygger på en kristen värdegrund och är en ideell förening. I våra verksamheter erbjuds bla öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället. Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder.

Arbetsuppgifter

Som lokal projektledare i Unga i jobb kommer du att leda en projektgrupp bestående av två handledare och du kommer arbeta nära huvudprojektledaren i Stockholm. Kontaktytorna för projektet kommer att vara många, såväl inom flera olika verksamheter och stödfunktioner inom Stadsmissionerna i Stockholm och Uppsala som externt. Som projektledare förväntas du bygga upp och bibehålla ett nätverk bestående av relevanta funktioner inom Stockholms och Uppsala Stadsmission, externa företag och andra betydande intressenter och Arbetsförmedlingen.

Du ansvarar för att projektet når uppsatta mål, att aktiviteter i projektplan genomförs och att de ekonomiska ramarna hålls. Du ansvarar även för kontinuerlig rapportering till Stockholms Stadsmission och AMIF

Projektet ingår i tillsammans med två andra projekt för samma målgrupp i ett integrations team. Du kan läsa om de andra parallella integrationsprojektet här,

https://uppsalastadsmission.se/verksamheter/#integration

Urval

Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan och CV redan idag. Skriv gärna i ditt personliga brev varför du tror att du är rätt person för att arbeta med oss. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställning

Anställningen är en projektanställning under två år. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson för frågor om tjänsten

Socialchef Johanna Rudmark Hagström 076-140 34 07 johanna.r.hagstrom@uppsalastadsmission.se 

Krav

Kvalifikationer:

  • Har relevant högskoleutbildnin

  • Har erfarenhet av att driva projekt

  • Har erfarenhet av att leda grupper.

  • Har vana av att skapa och bibehålla nätverk.

  • Håller en hög administrativ nivå.

  • Identifierar dig med Uppsala Stadsmissions värdegrund.

Meriterande

Personliga egenskaper:

  • Du är trygg, självgående, engagerad och Initiativtagande.

  • Tjänsten kräver självständighet vilket innebär att du behöver kunna planera, strukturera och prioritera ditt arbete.