Sista ansökningsdag har passerat
Uppsala Stadsmission logo

Arbetsgivare Uppsala Stadsmission

Region Uppsala län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Värderare och handledare

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap. Vi bygger på en kristen värdegrund och är en ideell förening. I våra verksamheter erbjuds bland annat öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället.
Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder. Läs gärna mer på www.uppsalastadsmission.se

Uppsala Stadsmissions Gåvomottagning ansvarar för att sortera och prissätta inkomna gåvor.

Vi hjälper människor som står en bit ifrån den öppna arbetsmarknaden att efter individuell förmåga närma sig egen försörjning och återta egenmakt över sitt liv.

På Gåvomottagningen startar vi också upp vår Traderaverksamhet under hösten där den projektanställda förväntas ta ett stort ansvar.

Om tjänsten

Anställningen är en projektanställning på heltid under 6 månader med tillträde efter överenskommelse. Vi kommer att gå över till ett nytt sorterings- och prissättningssystem.

Arbetsuppgifter

  • - Värdering av gåvor
  • - Försäljning på Tradera
  • - Vara behjälplig i Handledning av deltagare på arbetsstationer.

Upplysningar och ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta föreståndare Anki Ax anki.ax@uppsalastadsmission.se 070-556 77 40 (semester under perioden 12 juli-8 augusti) 

Krav

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av värdering av secondhandgåvor samt vara bekväm med att hantera olika digitala system/datavana.

Meriterande

Vi söker dig som har ett eget driv samt hög ansvarskänsla. Du ska vara bra på att skapa goda relationer med kollegor, gåvogivare och deltagare. Du behöver även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi lägger också stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet.