Sista ansökningsdag har passerat
Uppsala Stadsmission logo

Arbetsgivare Uppsala Stadsmission

Region Uppsala län

Bransch Chefer och verksamhetsledare

Sista ansökningsdag 2022-08-14

Marknads- och kommunikationschef

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap. Vi bygger på en kristen värdegrund och är en ideell förening. I våra verksamheter erbjuds öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället. Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionsvariation. För oss är det viktigt att du delar dessa värderingar.

 

Har du en längtan efter att göra skillnad? Skapa förutsättningar för människor i utsatta livssituationer?

Nu mer än någonsin behövs Stadsmissionen. Vi befinner oss i en spännande fas då vi ska växa och "göra mer för fler". Utifrån vår idé om ett mänskligare Uppsala arbetar vi varje dag för de människor som har det allra tuffast i vår stad. Våra verksamheter omfattar varierande målgrupper. Genom samarbeten med kommunen, företag, organisationer och privatpersoner möjliggörs vår fortsatta utveckling. Tillsammans är ordet!

Vi söker en trygg och stabil ledare med god analytisk förmåga som kan fortsätta utveckla vårt marknads– och insamlingsarbete. Du arbetar tillsammans med ett team som idag består av fyra självgående specialister inom insamling, kommunikation/påverkan, företagssamarbeten och volontärsamordning. Vi arbetar i ett dynamiskt klimat där det händer mycket och ingen dag är den andra lik.

Din framtida utmaning

Hos oss får du möjlighet att jobba med ett brett och varierande uppdrag. Genom insamling, kommunikation och påverkan och samarbete med företag och volontärer är du och ditt team en viktig del av våra verksamheter och skapar förutsättningar för vår tillväxt. Uppdraget innebär att tillsammans med ledningsgruppen och ditt team stärka och förtydliga varumärket. En spännande varumärkesprocess pågår och tillsammans med ditt team kommer du bland annat implementera varumärkesarbetet för fortsatt expansion, en ny grafisk profil och en kommunikationsplattform

Du ingår i ledningsgruppen som består av direktor, socialchef, ekonomichef, HR-ansvarig och utvecklingsstrateg.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid och tillvidare. Tillträde snaraste eller efter överenskommelse.

Upplysningar och ansökan

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande! En kort intervju på Teams 45 minuter sker inledningsvis. Efter ansökningstidens utgång sker längre intervju med utvalda kandidater.

Ansökningstiden går ut 2022-08-14

Frågor? Ställ dem till direktor Maja Hvarfner – med uppehåll 8/7 – 29/7 Tel: 0730 - 31 87 12 maja.hvarfner@uppsalastadsmission.se

Övrigt

Stadsmissionen är medlem i FREMIA och följer kollektivavtal HVO (Hälsa vård och omsorg).

Arbetet utförs främst på plats på Stadsmissionens kansli på Sysslomansgatan 8.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Stadsmissionen gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Krav

 • Har erfarenhet av ideell sektor/idéburen verksamhet
 • Har flera års erfarenhet som ledare inom insamling, marknad och/eller kommunikation
 • Har universitets- eller högskoleutbildning sannolikt inom ekonomi, marknadsföring eller kommunikation och du är väl insatt i frågorna inom området
 • Har flera års erfarenhet av att leda med goda resultat och har god insikt i insamlings- och försäljningsprocesser
 • Är trygg i ditt ledarskap i förändring och utveckling

Meriterande

 • Vi söker dig som har intresse och förmåga att arbeta både strategiskt och operativt.
 • Att göra analyser för samverkan och planering är du bra på.

 • Du är självgående, initiativrik och van att samarbeta med andra mot gemensamma mål.

 • Att planera, strukturera och följa upp ditt och ditt teams arbete mot uppsatta mål är för dig självklart.

 • Som person är du en relationsbyggare som inspirerar människor och brinner för att se dina medarbetare lyckas och utvecklas. Du är prestigelös, social, inspirerande, och lyhörd. 

 • Vi eftersträvar en heterogen arbetsgrupp och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.