Sista ansökningsdag har passerat
Uppsala Stadsmission logo

Arbetsgivare Uppsala Stadsmission

Region Uppsala län

Bransch Hantverksyrken

Sista ansökningsdag 2020-03-20

Föreståndare till Hantverksslussen

Hantverksslussen är ett av flera sociala företag inom Uppsala stadsmission och erbjuder arbetslivsinriktad rehabilitering i snickerimiljö. Arbetsuppgifterna rör främst handledning av tillverkning inom finsnickeri men omfattar även olika renoveringsuppdrag. Hantverksslussen har ca 5 anställda och ca 20 personer som deltar i arbetslivsinriktad rehabilitering. Verksamheten finns i fina lokaler i Boländerna.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med arbetstid, måndag–fredag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Vi önskar tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Verksamhetsansvar, resultatansvar och personal- och arbetsmiljöansvar för Hantverksslussen och dess medarbetare. Det innebär dels att leda den befintliga verksamheten och dels att utveckla den.

Du ska också arbeta praktiskt i snickeriet tillsammans med övriga medarbetare och handleda dessa.

De flesta av medarbetarna behöver olika former av anpassning och stöd i arbetet. En annan viktig arbetsuppgift är att ta emot studiebesök och marknadsföra verksamheten.

Upplysningar

Tf föreståndare Dirk Kehr 070 247 04 74, dirk.kehr@uppsalastadsmission.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV senast den 20 mars 2020. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Läs gärna mer på www.uppsalastadsmission.se                

Krav

- Utbildning till finsnickare är ett krav

- Erfarenhet av ledarskap och ekonomiarbete är ett krav

- Du ska ha goda kunskaper i svenska

- Du ska ha god datorvana.

- Körkort är ett krav.

- Ditt sociala engagemang för att hjälpa medarbetare tillbaka till arbetslivet, är en förutsättning för ett lyckat resultat.

Meriterande

Meriterande är erfarenhet av att utveckla verksamhet och personal. Det är också meriterande är också om du har en pedagogisk bakgrund. Samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt är en förutsättning.