Sista ansökningsdag har passerat
Uppsala Stadsmission logo

Arbetsgivare Uppsala Stadsmission

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2022-12-01

Ekonomiassistent

Vill du vara med och göra skillnad i din stad?
Uppsala Stadsmission arbetar för att stödja människor som lever i utsatthet och utanförskap i Uppsala. Vi värnar om alla människors lika värde, rättigheter och möjligheter och varje människa bjuds in att delta utifrån sina förutsättningar.

Inom Stadsmissionen ska det alltid finnas en möjlighet att börja om och göra nya val. Vår vision är att Uppsala ska bli en mänskligare stad för alla.

Vi befinner oss i en spännande fas då vi ska växa och "göra mer för fler". Genom samarbeten med kommun, företag, organisationer och privatpersoner kan vi utveckla vår verksamhet och fortsätta göra skillnad. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv och känna tillhörighet i samhället.

Om rollen

Rollen som ekonomiassistent är bred och innefattar bland annat:

  • hantering av levererantörsfakturor
  • hantering av kundfakturor
  • bokföring
  • övrigt ekonomiadministrativt arbete, t ex avstämningar av kvitto och kassaredovisningar

Du blir en viktig del av ekonomiteamet som förutom ekonomiassistent består av ekonomichef och redovisningsekonom. Teamet sköter hela den ekonomiska funktionen med leverantörs- och kundrekontra, budgetering och uppföljning, löpande bokföring och bokslut samt intern och extern rapportering.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse och med sex månaders provanställning. Arbetet utförs främst på plats på Stadsmissionens kansli på Sysslomansgatan 8.

Kontaktperson

Jan-Erik Branteström ekonomichef 073-0874191, jan-erik.brantestrom@uppsalastadsmission.se eller Maja Hvarfner direktor 073-0318712 maja.hvarfner@uppsalastadsmission.se

Ansökan

Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat lämplig kandidat. Urval av kandidater sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen med cv och personligt brev.

Om Uppsala Stadsmission

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i social utsatthet och utanförskap i Uppsala. Vi har en kristen grundsyn och är en ideell förening. Vi erbjuder öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande, arbetsintegrerad öppenvårdsbehandling. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje samt tillhörighet i samhället.

Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionsvariation. Läs gärna mer på vår hemsida www.uppsalastadsmission.se 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Uppsala Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att söka tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanen.

 

 

Krav

  • Ekonomisk utbildning på gymnasienivå
  • Minst 2 års erfarenhet av arbetsuppgifterna i annonsen

Meriterande

  • Erfarenhet från att ha arbetat i en ideell föreningen eller insamlingsorganisation
  • Arbetet utåtsiktat och drivande med ekonmiadministration
  • Fortnox
  • Du ska vara noggrann, strukturerad och tycka om att samarbeta samt ha intresse för arbeta med förbättringar