Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala län arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Ung Företagsamhet logo

Arbetsgivare Ung Företagsamhet

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Chefer och verksamhetsledare, Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2022-08-14

Om arbetsgivaren - Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala län arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Regionchef Uppsala län

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för entreprenörsfrågor, ungdomars utbildning och utveckling och som vill driva Ung Företagsamhet i Uppsala län fortsatt framåt. Rollen som Regionchef kan liknas vid en VD-roll och passar dig som vill ta ett kliv framåt i den riktningen.

 
Ung Företagsamhet i Uppsala län står starkt ekonomiskt och har både goda och långa relationer till sina partners i regionen. Din utmaning som Regionchef blir att bibehålla de strukturer och rutiner som fungerar bra och samtidigt öka farten och kvaliteten på ett hållbart sätt, hela tiden med målbilden att kunna ge ännu fler ungdomar möjligheten att driva UF-företag. 
Du ansvarar för verksamhetens utbildningsprogram, mål- och resultatuppföljning, strategisk verksamhetsplanering samt styrning och fördelning av arbete. I rollen ingår även ett kommunikationsansvar där det är du som aktivt arbetar för att frågan om utbildning i entreprenörskap ständigt finns på agendan i Uppsala län. Rollen som Regionchef innebär många kontaktytor med både Uppsalas näringsliv och skolor, men även storregionala samarbeten med andra regioner förekommer. 
Du är ekonomiskt ansvarig men har stort stöd från ekonomibyrå. Du har personalansvar och rapporterar till styrelsen. Ditt team består av fyra personer som har roller som gymnasie- och grundskoleansvariga och skolinspiratörer. 
 
Om dig

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet från en roll med många kontaktytor där du har behövt bygga relationer till kunder och/eller samarbetspartners. I grunden har du kanske en högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller pedagogik men du kan också ha förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. Erfarenhet av att leda personal är ett krav. Har du erfarenhet av att driva företag ser vi det som ett stort plus, likaså om du har arbetat med Ung Företagsamhet tidigare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du affärsdriven och nätverkande. Du skapar goda relationer både med partners såväl som inom teamet. Organisationen är liten och arbetsbelastningen är ojämn under året vilket gör att du behöver vara både prestigelös och flexibel. I ditt ledarskap är du teaminriktad, inkluderande och coachande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som med engagemang och inspiration vill bygga vidare på vår kultur.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär kvällsarbete vid representation och nätverkande.

Vi erbjuder dig målstyrd arbetstid med mycket flexibilitet och 6 veckors semester. Vi håller till i ljusa och trivsamma lokaler på Bangårdsgatan i centrala Uppsala. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nord på anna.nord@jobbet.se eller 0739-816414 alternativt Sofie Skaränger på 0703-426600 eller sofie.skaranger@jobbet.se.

På grund av semesterperioder är sista ansökningsdag först 14 augusti men observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan dess. 

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Några års arbetslivserfarenhet från en roll med många kontaktytor där du har behövt bygga relationer till kunder och/eller samarbetspartners
  • högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller pedagogik eller motsvarande kunskaper från andra utbildningar/arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att leda personal
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet av att driva eget företag
  • Erfarenhet av att arbeta med Ung Företagsamhet