Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala än arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Ung Företagsamhet logo

Arbetsgivare Ung Företagsamhet

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2021-06-20

Om arbetsgivaren - Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala än arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Grundskoleansvarig projektledare

Vi på Ung Företagsamhet söker en Grundskoleansvarig med intresse för att projektleda inom entreprenörskap. Vill du vara med och påverka grundskolans arbete med företagsamhet? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega! 

 
Nu söker vi en projektledare som vill hjälpa oss att öka vår närvaro i grundskolan. Tjänsten innebär stor variation i arbetsuppgifter där du jobbar tillsammans med ett engagerat team i en organisation med korta beslutsvägar och mycket nöjda samarbetspartners.
 
Arbetsuppgifter
 • Löpande kontakt med användare av UF grundskolematerial i Uppsala län
 • Marknadsföring och införsäljning av våra erbjudanden på nya skolor
 • Planering och projektledning av projektet Framtidskoll
 • Planera och genomföra utbildningar med användare i kommuner och på skolor
 • Kommunikation kring grundskolan, tex nyhetsbrev och Ung Företagsamhets web
 • Administration och dokumentation av läromedelsförsäljning i CRM
 • Deltagande under Ung Företagsamhets mässor och andra aktiviteter/event

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk examen/vidareutbildning inom pedagogik och/eller flera års erfarenhet som lärare på grundskolenivå. Din insyn i skolans förutsättningar och styrdokument är god och du har en dokumenterad arbetslivserfarenhet av entreprenörskap i skolan. Frågor inom bedömning, läroplaner, kursmål osv är bekant för dig. Du är strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vi ser också att du har erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du har en vana att föreläsa för lärare. Meriterande är även om du tidigare har varit i kontakt med Ung Företagsamhet på något sätt. Du har erfarenhet av bildbehandling, och har du kunskaper inom InDesign är det meriterande. Då vi arbetar i hela Uppsala län är B-körkort ett krav. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Om dig

Som person har du lätt för att bemöta andra människor och skapa goda relationer. Du är van att prata inför grupp och har lätt att entusiasmera och få andras förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck. Du räds inte för utmanande frågor och är vetgirig inom allt som rör skolan och lärares förutsättningar, du är utåtriktad och har förmågan att fånga intresset och inspirera framförallt lärare men även ungdomar. Du är en god inspiratör med mycket energi och glädje, som trivs med att vara i fokus.

Att arbeta för Ung Företagsamhet kräver självständighet och förmågan att kunna hålla i gång många aktiviteter samtidigt med hög kvalitet, då det periodvis kan vara högt tempo. Vissa aktiviteter förekommer emellanåt på kvällar och helger. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att arbeta tillsammans som ett lag.

Vi erbjuder dig 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde till hösten. Vi tillämpar provanställning. 

Vi erbjuder dig målstyrd arbetstid med mycket flexibilitet och 6 veckors semester. Vi håller till i ljusa och trivsamma lokaler på Bangårdsgatan i centrala Uppsala. 

Annat viktigt att veta

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nord på mejl anna.nord@jobbet.se eller telefon 0739-816414 eller Andrea Hartwig på mejl andrea.hartwig@jobbet.se eller telefon 0767-230727.

Sista ansökningsdag är 20 juni men observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. Du ansöker i vårt webbaserade rekryteringsverktyg.

Välkommen med din ansökan!

Krav

 • Relevant högskoleutbildning alt. annan utbildning inom pedagogik och/eller flera års erfarenhet som lärare på grundskolenivå
 • Dokumenterad erfarenhet av entreprenörskap i skolan
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av bildbehandling
 • B-körkort
 • God svenska i tal och skrift

Meriterande

 • Vana att föreläsa för lärare
 • Tidigare varit i kontakt med Ung Företagsamhet
 • Kunskaper inom InDesign