Trebor växer och rekryterar personal!
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Trebor Group AB

Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.

Trebor Group AB logo

Arbetsgivare Trebor Group AB

Region Uppsala län

Bransch Data/IT, Tekniskt arbete

Sista ansökningsdag 2019-08-04

Om arbetsgivaren - Trebor Group AB

Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.

Kvalitetsansvarig

Vi på Trebor har utvecklat flertalet världsunika produkter och växer starkt som företag, vilket gör att vi behöver bli fler. Vi är ett innovativt bolag som har förändrat vår bransch och söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa genom att bli vår nya kvalitetsansvariga!

Om tjänsten

I takt med att Trebor växer behöver även våra rutiner för hur vi säkerställer kvalitet utvecklas, vilket du som kvalitetsansvarig kommer att ansvara för. Vi har stora kunder inom samhällskritiska funktioner där det är viktigt att allt vi levererar fungerar, därför blir rollen som kvalitetsansvarig hos oss mycket viktig och ansvarsfull.

Du kommer att ansvara för att vidareutveckla och förbättra våra kvalitetsrutiner, sätta upp byggmiljöer för testning, följa upp och åtgärda avvikelser och prioritera inför releaser. Du har nära samarbete med dina kollegor, främst utvecklingschefen och övriga utvecklingsteamet.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av testning i mjukvaruutvecklande bolag och god förståelse för hur produktutveckling fungerar. Har du tidigare varit ansvarig för att utveckla kvalitetssystem och bygga testmiljöer ser vi det som meriterande. Du har kunskaper i Visual Studio, C# och TFS. Vårt koncernspråk är engelska, därför ser vi att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, och så även i svenska. B-körkort är ett krav.

Då kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord ser vi att du har en serviceinriktad och professionell attityd. Du är ansvarstagande, strukturerad och har god samarbetsförmåga, då mycket av ditt arbete sker i samverkan med andra.

Annat viktigt att veta

Vi har idag kontor i Uppsala, Stockholm, Linköping, Jönköping samt Växjö. Placeringsort för denna tjänst är Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan tillämpas.

På grund av stundande sommar- och semestertider är ansökningstiden lång, intervjuer genomförs dock löpande så sök tjänsten redan nu, dock senast den 4 augusti 2019.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Matilda Festin, Jobbet.se, 018-4707105 (dock ej v. 31-33). Jobbet.se's kundtjänst nås på 018-100112.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Trebor men i en annan tjänst? Vi söker även mjukvaruutvecklare och marknadsansvarig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav

  • Flerårig erfarenhet av testning i mjukvaruutvecklande bolag
  • Kunskaper i Visual Studio, C#, TFS
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av att ha ansvarat för och utvecklat kvalitetsarbete på företag
  • Erfarenhet av att bygga testmiljöer