Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - TB-Gruppen Bostad AB

TB-Gruppen är en privatägd bygg- och fastighetskoncern som utvecklar, förädlar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder i Göteborgsregionen och Stockholm/Mälardalen. Vår ambition är att skapa möjlighet för alla att trivas och utvecklas. Det är det vi menar med ett levande samhälle.

TB-Gruppen Bostad AB logo

Arbetsgivare TB-Gruppen Bostad AB

Region Västmanlands län, Uppsala län

Bransch Bygg och anläggning

Sista ansökningsdag 2020-11-24

Om arbetsgivaren - TB-Gruppen Bostad AB

TB-Gruppen är en privatägd bygg- och fastighetskoncern som utvecklar, förädlar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder i Göteborgsregionen och Stockholm/Mälardalen. Vår ambition är att skapa möjlighet för alla att trivas och utvecklas. Det är det vi menar med ett levande samhälle.

Junior Projektutvecklare

TB-Gruppen Bostad AB söker nu junior projektutvecklare för placering i Knivsta och/eller Västerås. 

Vi genomför egenutvecklade bostadsprojekt och jobbar aktivt i hela värdekedjan, från råmark till nyckelfärdiga bostäder. Vi verkar inom Mälardalen och norrort Stockholm, bl.a. i Upplands-Väsby, Knivsta, Uppsala, Enköping och Västerås. Vi bygger allt från småhus i grupp till flerbostadshus och våra kunder finns i alla åldersgrupper.

ARBETSUPPGIFTER

Vår projektprocess är indelad i sex faser: Affärsutveckling, Projektutveckling, Produktutformning, Marknadsföring och kund , Produktion, samt Eftermarknad. Som junior projektutvecklare kommer du stötta VD och våra Affärschefer i flera parallella projekt genom alla olika projektfaser.

Du kommer ha administrativa uppgifter inom kontoret, hantera reklamationer, skriva protokoll och jobba med marknadsföring. Du kommer medverka vid utredningar och projektering, samt uppföljning under byggskedet. Rollen som junior projektutvecklare har stor bredd och syftar till att du inom några år ska kunna fungera som självständig projektutvecklare med ansvar för egna projekt. På lite längre sikt kan det, för rätt person, vara möjligt att växa in i rollen som Affärschef med ansvar för hela värdekedjan i flera parallella projekt.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du känner väl till byggprocessen och har praktisk erfarenhet hur en byggarbetsplats fungerar. Du har byggteknisk utbildning och god kännedom om projektering, byggnation och hur man läser tekniska beskrivningar och ritningar. Du har några års yrkeserfarenhet inom någon typ av byggentreprenad och känner att du vill ta nästa steg i karriären. Du har intresse för arkitektur, inredning och frågor kring bostäder och boende.

Du hanterar Office programvaror med lätthet och har god struktur i hur du hanterar stora mängder information. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person är du driven, prestigelös och självgående. Du har lätt att samarbeta och ta instruktioner. Du är noggrann och ordningsam. Du gillar ett högt tempo och tar självmant tag i saker som du ser behöver göras. Du har lätt att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.

TB-GRUPPEN ERBJUDER DIG

En arbetsplats där du får stora möjligheter att bredda din kompetens och utvecklas. Vi erbjuder dig helheten, bredden och möjligheten att arbeta med bostadsprojekt från ”frö till smörgås”. Vi har en effektiv organisation med hög trivsel och korta beslutsvägar. Vi satsar på löpande kompetensutveckling för våra medarbetare.

ANNAT VIKTIGT ATT VETA

Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-777 23 73

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Byggteknisk utbildning 
  • Några års yrkeserfarenhet inom någon typ av byggentreprenad
  • God kännedom om projektering, byggnation och hur man läser tekniska beskrivningar och ritningar
  • Hanterar Office programvaror med lätthet
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • God svenska i tal och skrift