Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - STUNS

STUNS - Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, driver projekt i skärningspunkten mellan universitet, näringsliv och offentliga organisationer. Som ledande mötesplats och samverkansplattform med deltagande från alla samhällssektorer, gör STUNS plats för nya idéer och initiativ som stärker stadens och regionens konkurrenskraft och hållbara tillväxt.

STUNS logo

Arbetsgivare STUNS

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Naturvetenskapligt arbete

Sista ansökningsdag 2021-10-25

Om arbetsgivaren - STUNS

STUNS - Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, driver projekt i skärningspunkten mellan universitet, näringsliv och offentliga organisationer. Som ledande mötesplats och samverkansplattform med deltagande från alla samhällssektorer, gör STUNS plats för nya idéer och initiativ som stärker stadens och regionens konkurrenskraft och hållbara tillväxt.

Projektledare

STUNS Energis projekt ska bidra till att göra Uppsalaområdet till en ledande nod för samverkan inom energi- och miljöområdet. Nu behöver vi förstärka vår verksamhet med en projektledare!

Arbetsuppgifter

STUNS vill vara den självklara platsen där nya tekniker, tjänster och affärsmodeller  utvecklas och prövas i ett brett systemperspektiv. Bland annat bedriver STUNS Energi i nära samarbete med STUNS stiftare olika test- och utvecklingsprojekt där vi matchar innovativa tjänster och ny teknik med utvalda referenskunder. Vi anordnar olika events för att stärka kontakten mellan forskare, studenter, innovatörer och marknaden inom energi- och miljöområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta projektledning och utveckling av existerande projekt, initiering av nya projekt, samt arbete med att knyta kontakter internt och externt inom ramen för projekten. Du kommer att ges goda möjligheter till utformning av egna projekt och arbetsuppgifter samt utformning av din roll i teamet - allt baserat på din personlighet, profil och dina drivkrafter.

Din profil

Vi tror att din förmåga att initiera och utveckla relationer är central för arbetet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att den ena dagen inte är den andra lik, och är skicklig på att skapa och leda dialoger mellan personer med vitt skilda bakgrunder. Du är modig, lyhörd och bra på att inkludera andras perspektiv. Du driver förändring med handling istället för med ord, och har mycket god initiativförmåga. Intresse för innovation och miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga för rollen, liksom intresse för operativ samverkan mellan akademi, näringsliv och samhälle.

Ett krav är att du har eftergymnasial utbildning omfattande minst tre år inom humaniora, samhällsvetenskap eller teknik/naturvetenskap. Vi ser även att du har minst två års arbetslivserfarenhet.

Att arbeta hos oss

STUNS, Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, grundades 1983. Idag arbetar cirka 20 personer på STUNS. Verksamheten är uppbygg kring projekt med fokus på innovation, affärsutveckling och beteendefrågor inom forskning, kommunal verksamhet samt näringsliv och STUNS Energi är ett av stiftelsens fokusområden. Hos oss kommer du att arbeta i en mycket innovativ och kreativ miljö med varierande arbetsuppgifter och med breda kontaktytor mot akademi, näringsliv och samhälle. Vi sitter i ljusa, öppna lokaler i nybyggda Hubben i Uppsala Science Park, och delar kontor med olika aktörer i Uppsalas innovationsstödssystem.

Mer information om oss finns på stunsenergi.se och stuns.se, där du kan läsa mer om våra funktioner, styrande principer och värdegrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Deltidsanställning kan också diskuteras för dig som har önskemål om t.ex. en delad tjänst. Ange detta i din ansökan om det är aktuellt. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser gärna att du i din ansökan framförallt berättar om dina drivkrafter och din förmåga att initiera och utveckla relationer.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående. Frågor besvaras av Hans Nyhlén, verksamhetsansvarig, tel 0709-725044.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning omfattande minst tre år inom humaniora, samhällsvetenskap eller teknik/naturvetenskap
  • Intresse för innovation och miljö- och hållbarhetsfrågor
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant område