Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Steinbrenner & Nyberg

Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då företaget Ehlers Bageri startade. Ehlers Bageri är idag en del av Steinbrenner & Nyberg och är det äldsta bageriet i Göteborg. Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Såväl Urban som Angela är tidigare medlemmar i Sveriges Kocklandslag. Verksamheten bedriver idag egen produktion av allt från knäckebröd till praliner med betoning på nyttigheter och njutningar. Försäljningen sker genom 10 egna enheter men även till ledande hotell och restauranger.

Steinbrenner & Nyberg logo

Arbetsgivare Steinbrenner & Nyberg

Region Västra Götalands län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Om arbetsgivaren - Steinbrenner & Nyberg

Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då företaget Ehlers Bageri startade. Ehlers Bageri är idag en del av Steinbrenner & Nyberg och är det äldsta bageriet i Göteborg. Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Såväl Urban som Angela är tidigare medlemmar i Sveriges Kocklandslag. Verksamheten bedriver idag egen produktion av allt från knäckebröd till praliner med betoning på nyttigheter och njutningar. Försäljningen sker genom 10 egna enheter men även till ledande hotell och restauranger.

Kallskänksansvarig Steinbrenner & Nyberg

Nu söker vi en kallskänksansvarig som vill vara med och utveckla vårt koncept. Vi söker dig som gillar fart och fläkt, som är ordningsam, ansvarstagande, flexibel, strukturerad och morgonpigg med ett glatt humör. Att du älskar att laga god mat ser vi som en självklarhet.

Arbetsuppgifter:                                                                    

Ansvara för kallskänkens matlagning, beställningar, leveranser, personalen i köket samt kvalitet. Dags- och veckoplanering. I detta ingår även ett prioriteringsansvar om eventuella ändringar behöver göras i köket. Bemanning av kökspersonal med ett optimerat arbetsschema. Frukostbuffé och frukostfrallor på morgonen. Tillagning av dagens soppa, smörgåsar, sallader och lättare maträtter. Beredning av smörgåstårtor, exklusivare smörgåsar, snittar och pajer.

Arbetstider:                                                                                                                        

Schemat är varierat med tidiga respektive sena pass.

Du ska kunna börja arbeta 04.00. Helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:

Erfarenhet från liknande arbete minst 1 år. Du är ansvarstagande, prestigelös, noggrann, strukturerad och har ett gott sinne för ordning. Du är representativ, talar samt skriver god svenska.

Lön:

Enligt avtal, Hotell och restaurang.

Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

Provanställning 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Varmt välkommen in med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet 1-2 år 

Meriterande

  • Kassavana