Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat
Stadshusrestauranger logo

Arbetsgivare Stadshusrestauranger

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2020-08-31

Spontanansökan

Stadshusrestauranger står för all gastronomisk verksamhet i storslagna Stockholms Stadshus. Vi ansvarar för fester, mottagningar och banketter i Blå Hallen samt Gyllene Salen, restaurang Stadshuskällaren med á la carte, lunch och festvåning samt lunchrestaurang och caféet Ragnars Skafferi. Vi har en hög ambitionsnivå med våra verksamheter både vad gäller service och gastronomisk filosofi. Välkommen till ett restaurangföretag där mat, dryck och kreativitet står i absolut fokus.

Vi är alltid intresserade av att få in ansökningar från intresserade och engagerade personer som vill jobba hos oss.

Som medarbetare på Stadshusrestauranger drivs du av att arbeta i ett högt tempo och i team och du gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Att du utstrålar glädje och professionalism, har ett naturligt servicetänk och tycker om att möta kunder och gäster är en självklarhet.

Vi söker oftast mediterad personal inom yrkeskategorierna nedan men är intresserad av alla typer av ansökningar.

  • Serveringspersonal
  • Kockar
  • Städ- och diskpersonal

Bankett och event

Stadshusrestauranger ansvarar för alla bankett och eventverksamhet i Stadshuset med många storslagna galor och fester i Gyllen Salen och Blå Hallen, däribland Noelbanketten. I arbetet hos oss träffar man gäster från både när och fjärran och jobbet kan innebära stora galor, banketter, mingel eller mindre mottagningar.

Stadshuskällaren

Stadshuskällaren är en klassisk restaurang en trappa ner i stadshuset mitt i centrala Stockholm. Här serveras svensk samtida mat med inspiration från skog och mark. Restaurangen öppnade 1922, är en av stadens äldsta och har en stark tradition av matlagning och måltidskultur. Här serveras lunch, middag och är det enda stället i världen där du kan äta alla Nobelmenyer genom tiderna.

Ragnars Skafferi

Ragnars Skafferi är vår hemtrevliga lunchservering. Restaurangen är  döpt efter Stadshusets arkitekt Ragnar Östberg. Vi har även en mysig cafédel där vi serverar frukost och fika med hembakade produkter och nymalet kaffe.

Ansökan

Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och svara på några snabba frågor. Bifoga gärna ditt CV och personliga brev (ej obligatoriskt)

Urval och intervjuer sker när vi har behov av ny personal. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.