Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat
Stadshusrestauranger logo

Arbetsgivare Stadshusrestauranger

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-03-10

Souschef till Ragnars skafferi på Stockholms Stadshus

Maten vi serverar på Ragnars Skafferi är lagad från grunden och det är alltid kvaliteten som får styra. Inspirationen kommer från många delar av världen men har en bas i den svenska husmanskosten. www.ragnarsskafferi.se

Ansvarsområden och kvalifikationer:
Ragnars Skafferi är en buffématsal med ca 250 gäster per dag som du som själv ansvarar för. Till din hjälp har du en kock som du arbetsleder och en övergripande köksmästare som du kan bolla idéer och menyer med. 

Vi söker dig som är en driven och medveten souschef som vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till. 
Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har en vana av att arbeta helt självständigt och ta ansvaret för ett kök du är även:

• duktig på att kommunicera
• ansvarsfull och handlingskraftig 
• coachande och har pedagogiskt ledarskap i köket och utanför
• en riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra 
• en matlagare som kommer att jobba med förberedelse inför veckan och sätta menyer, 
liksom jobba strukturerat under service. 
• ansvarig för att utföra HAACP rutiner och inventering månadsvis

Vi erbjuder:
En kreativ och självständig roll som souschef där fokusen ligger på lunchen i Ragnars skafferi som är centralt belaget i Stockholms Stadshus. 

Arbetstiderna:
Dagtid mån-fre
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansökan: Har du frågor om tjänsten kontakta magnus.santesson@stadshusrestauranger.se  

Ansök till tjänsten genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev.     

 

 

 

Krav