Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat
Stadshuskällaren logo

Arbetsgivare Stadshuskällaren

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-10-31

Souschef eller kock med ambitioner till Stadshuskällaren, Stockholms stadshus

Stadshuskällaren i Stockholms Stadshus, del av Stadshusrestauranger som står för all restaurangverksamhet i Stadshuset inkl bankettverksamheten med den årliga Nobelbanketten söker nu en SOUSCHEF.

Efter de senaste 18 månaderna behöver vi komplettera vårt team i Stadshuskällaren. Vår gastronomi grundar sig i de svenska smakerna med råvaror från skogen, sjöar, ängar, hav och fjäll. I Skogen I Stan är vår signatur. Vi jobbar hållbart och letar alltid nära och personliga leverantörer av våra råvaror.

Vi serverar också alla Nobelmiddagar på beställning, med störst fokus på den senaste middagen. Vi har genom det ett samarbete med flertalet profilerade kockar. Vinprovningar med specialkomponerade menyer, gästspel och arrangemang av olika storlekar är också en del av vår verksamhet.

Vi är ett litet men skönt gäng där grundpelaren är Service Inifrån och Ut.

Vi söker dig som är en passionerad kock med vassa smaklökar och som är en trevlig person som bidrar till att stämningen är trivsam och full av arbetsglädje.

Vi söker dig för start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansöka så snart som möjligt.

Självklart är vi kollektivanslutna, arbetstiderna är schemalagda dagtid, kvällar och helger.

Har du frågor om tjänsten kan du maila till vår köksmästare: magnus.santesson@stadshusrestauranger.se

Välkommen med din ansökan! 

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Välkommen till oss!

https://www.stadshuskallarensthlm.se/sv/

Krav

  • Utbildning inom restaurang
  • Några års erfarenhet av kockyrket 
  • Talar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat

Meriterande

  • A la carte erfarenhet
  • Festvånings erfarenhet