H-E
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

SSP logo

Arbetsgivare SSP

Region Västra Götalands län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2022-05-15

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Produktionschef Landvetter Flygplats och Göteborg centralstation

Vi söker nu en ny köksmästare/Produktionschef till O'Learys restaurang och Taco Bar på Göteborg centralstation samt O'Learys restaurang, Foodmarket, barer och caféer på Landvetter flygplats samt säkerställer även matkvalitén i vår Lounge.

Vi erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med dessa spännande koncept.

Som köksmästare/Produktionschef leder du det operativa arbetet i våra kök tillsammans med våra avdelningschefer. Vi söker dig som tycker om att vara med i driften och leda medarbetare. Du har höga krav på kvalitet och ett stort intresse för mat och dryck. För att lyckas i rollen ska du vara trygg i din roll som chef & ledare. Du föregår som ett gott föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du ser lösningar, inte problem. Ordning och reda, uppföljning och struktur är ledord för dig.

Du har personal och arbetsmiljöansvar på Landvetter och på Göteborg central stöttar du personalen på plats och säkerställer kvalitén på våra enheter.

Du har även en del administrativa uppgifter, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära våra avdelningschefer för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du rapporterar närmast till Operations Manager.

Krav

Relevant restaurangutbildning eller motsvarande, samt dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du har arbetat minst 3 år i arbetsledande befattning inom kök. Du måste tala och skriva flytande svenska.

Om du är social och öppen med en stor portion humor, samt trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats och dessutom:

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, bonusprogram, aktiesparprogram, personalrabatt på alla våra enheter i Sverige och goda karriärmöjligheter. Hos oss får alla chansen att lyckas!

Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Håkan Carlsson på tel. 073-688 16 79