Kock
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

SSP logo

Arbetsgivare SSP

Region Västra Götalands län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2023-01-15

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Köksbiträden/Grillkockar kväll & helg till Landvetter


Vi söker köksbiträden, grillkockar och produktionspersonal för enklare arbetsuppgifter i produktion och kök. 

Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder: SSP är med i VISITA och har trygga anställningsvillkor med tjänstepension och försäkringar genom våra kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter att arbeta på olika typer av restauranger, barer, butiker och caféer eller inom vår supportfunktion. Vi har även goda internationella utvecklingsmöjligheter och arbetar ofta projektorienterat. Hos oss får du 40 % personalrabatt, subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, utmanande säljtävlingar med fina priser, aktiesparprogram och mycket goda karriärmöjligheter. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och du kommer lära känna många nya härliga kollegor - vi kan garantera ett engagerat Team SSP som har kul ihop på jobbet och delar passionen för mat, dryck och utmärkt service!

Arbetstiden omfattar kvällar och helger.

Varmköket är öppet 09.00 till 21.00. Kallkök och produktion är öppet mellan 04.00 till 21.00.

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor kontaktar du Iveta på iveta.ferm@ssp.se