Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - SÖRAB

SÖRAB är ett regionalt miljö-, och returbolag i norra Stockholm som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om kommunalt avfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag. Idag är vi drygt 50 anställda.

SÖRAB logo

Arbetsgivare SÖRAB

Region Stockholms län

Bransch Industriell tillverkning, Installation, drift, underhåll

Sista ansökningsdag 2024-03-10

Om arbetsgivaren - SÖRAB

SÖRAB är ett regionalt miljö-, och returbolag i norra Stockholm som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. Vårt uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om kommunalt avfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm. Vi tar även emot verksamhetsavfall från företag. Idag är vi drygt 50 anställda.

Underhållsingenjör

Vill du också arbeta på ett stabilt, lönsamt och samhällsnyttigt företag med god sammanhållning och korta beslutsvägar? Nu söker vi en Underhållsingenjör till vår helautomatiserade återvinningsanläggning i Märsta. Du får en viktig roll med goda möjligheter att påverka och driva underhållsarbetet. Vi ser fram emot din ansökan! 

I takt med att SÖRABs ägarkommuner växer ökar behovet av möjligheter att ta hand om och återvinna avfall. På SÖRAB arbetar vi för att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt. Som en del i detta arbete har vi investerat i Brista Eftersorteringsanläggning, en eftersorteringsanläggning för restavfall baserad på NIR-teknik (Near Infra Red).

Om tjänsten

Underhållsingenjörens huvudsakliga arbetsuppgifter är att prioritera, planera och bereda verksamhetens förebyggande och avhjälpande underhåll. Det innefattar att både hantera felanmälningar på avhjälpande underhåll men även att ansvara för inplanerade underhållsaktiviteter och se till att det utförs på rätt sätt och inom rätt tid. En stor del av din roll innebär även rapportering, dokumentation och att administrera och förvalta underhållssystemet. 

Rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Du jobbar i nära samarbete med samt rapporterar till Driftledare, Underhåll. 

Du erbjuds en viktig roll med mycket eget ansvar samtidigt som du får jobba i en bra grupp med god sammanhållning. Vi har korta beslutsvägar vilket ger dig goda möjligheter att vara med och både påverka, bidra till och genomföra förbättringsarbete. SÖRAB satsar både på kompetensutveckling och personalvårdande aktiviteter.

Om dig

Vi ser att du antingen har en ingenjörsutbildning med inriktning underhåll alternativt flerårig arbetslivserfarenhet av en liknande roll där planering och uppföljning av underhåll ingått. Du har goda kunskaper inom underhållsarbete och maskinell utrustning i industriell/tillverkande verksamhet. Du har god systemvana och det är meriterande om du har erfarenhet av administrering och förvaltning av underhållssystem. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du trivs med att arbeta administrativt och har en god förmåga att planera och prioritera arbetet. För att lyckas i rollen tar du självständigt ansvar för ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Självklart uppmuntrar vi till utveckling och ser därför att du har ett driv att förbättra och kommer gärna med förslag på hur arbetet kan effektiviseras.

Övrigt

Tjänsten avser heltid. Som Underhållsingenjör är arbetstiden förlagd dagtid.

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Koponen, rekryteringskonsult, 073-5920393 eller Wilma Barthelsson, rekryteringskonsult, 070-4661669.

Du söker tjänsten via jobbet.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum den 10/3.

Krav

  • Ingenjörsutbildning med inriktning underhåll alternativt flerårig arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • Goda kunskaper inom underhållsarbete och maskinell utrustning i industriell/tillverkande verksamhet
  • Goda systemkunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Erfarenhet av administrering och förvaltning av underhållssystem