Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat
Skandionkliniken logo

Arbetsgivare Skandionkliniken

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2021-05-15

Skandionkliniken i Uppsala söker sjuksköterskor för uppdragsutbildning

Är du sjuksköterska och vill öka din kompetens inom onkologi?  Vill du arbeta med både människor och teknik? Vill du arbeta i en verksamhet i ständig utveckling och med trevliga arbetskamrater? Då är arbete med protonstrålning på Skandionkliniken något för dig. Vi kan garanterar dig ett annorlunda sjuksköterskejobb.

Vi vänder oss till dig som är sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet och som vill vidareutbilda dig för att kunna arbeta med strålbehandling/protonstrålbehandling.

 Vi erbjuder en uppdragsutbildning via Lunds universitet med start vecka.37, 2021

Specialistsjuksköterska med inriktning onkologisk omvårdnad/strålbehandling

Vill du veta mera om utbildningen "Utbildning i strålbehandling" gå in på http://flexibelutbildning.onk.lu.se 

Skandionkliniken är en spännande och dynamisk arbetsplats där vi bedriver cancerbehandling i en högteknologisk miljö som ständigt utvecklas. Här är kompetens, kvalitet och omvårdnad viktiga begrepp och medarbetarna har stora möjligheter att utvecklas.

Vi vill ge våra patienter den bästa upplevelsen, både vad gäller behandling och omvårdnad. Om vi får säga det själva så lyckas vi riktigt bra. Men med ditt engagemang kan vi bli ännu bättre.

Anställningsvillkor:Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Förmåner: Friskvårdsbidrag och fri läkarvård. För medarbetare med minst fem mils enkel resa till arbetet utgår ett resebidrag om 1 000 kr vid heltidstjänstgöring.

Frågor besvaras av vårdenhetschef Maria Furberg 070-670 11 89.

För fackliga kontakter se vår webbplats: skandionkliniken.se/facket/  

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-15 Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast.

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Om företaget - Skandionkliniken

Skandionkliniken, med säte i Uppsala, är Nordens första klinik för strålbehandling med protoner. Kliniken har varit i drift sedan augusti 2015, och är fortfarande i en stark utvecklingsfas. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling, bakom vilket står de sju regioner som har universitetssjukhus. Verksamheten vid Skandionkliniken drivs enligt en distribuerad modell. Det betyder att det förberedande patientarbetet och uppföljningen sker på något av de sju universitetssjukhusen, medan strålbehandlingen ges vid Skandionkliniken i nära samarbete med hemmakliniken. I verksamheten ingår också Hotel von Kraemer där patienter som kommer för behandling utifrån landet kan bo. Hotellet är även tillgängligt för allmänheten.