Scandinavian Medical rekryterar personal inom laser- och ljusbehandling.
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Scandinavian Medical AB

Scandinavian Medical Sweden AB grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Knivsta i Uppsala län. Scandinavian Medical Sweden AB ingår i Scan-Med Group som är ett helägt norskt företag med verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi marknadsför och säljer medicinsk och estetisk utrustning samt sterila engångsprodukter till såväl sjukhus som privata kliniker.

Scandinavian Medical AB logo

Arbetsgivare Scandinavian Medical AB

Region Östergötlands län, Örebro län, Västra Götalands län, Västmanlands län, Uppsala län, Södermanlands län, Stockholms län, Kronobergs län, Jönköpings län, Gävleborgs län, Dalarnas län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring, Hälso- och sjukvård, Kropps- och skönhetsvård

Sista ansökningsdag 2020-11-30

Om arbetsgivaren - Scandinavian Medical AB

Scandinavian Medical Sweden AB grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Knivsta i Uppsala län. Scandinavian Medical Sweden AB ingår i Scan-Med Group som är ett helägt norskt företag med verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi marknadsför och säljer medicinsk och estetisk utrustning samt sterila engångsprodukter till såväl sjukhus som privata kliniker.

Säljande produktkonsulent

Vi på Scandinavian Medical söker dig som vill ta helhetsansvar för våra svenska kunder inom områdena dermatologisk laser och ljusbehandling – från införsäljning till eftermarknad och långsiktig kundvård. Vi erbjuder dig ett självständigt och innehållsrikt arbete i ett företag med gott renommé och högkvalitativa produkter!

Om tjänsten

Som säljande produktkonsulent arbetar du både med att identifiera nya potentiella kunder och att vårda relationer med befintliga kunder. Du kontaktar kunderna, bokar in och genomför kundbesök för att marknadsföra och sälja våra produkter inom dermatologisk laser och ljusbehandling, där vi har flera års erfarenhet på den svenska marknaden. Efter genomförd försäljning installerar du produkten och genomför också utbildning med den personal som ska handha utrustningen. Självklart ger du också support och service till dina kunder under hela produktens livslängd. Ditt fokus ligger inledningsvis på kunder inom sjukhus och privata läkarkliniker och på sikt även estetiska kliniker. Kunderna finns över hela Sverige, vilket gör att du reser mycket i tjänsten. I arbetet ingår viss administration och rapportering, t.ex. i vårt affärsstödssystem och för att lägga beställningar till vår leverantör efter genomförd försäljning.

Vi vet att en viktig förutsättning för att lyckas med försäljning är att ha goda kunskaper om produkten, därför får du bra och gedigen utbildning både från vår tyska leverantör och internt inom Scan-Med Group.

Din profil

Du har antingen erfarenhet från försäljning, där du självständigt ansvarat för försäljningsprocessen, eller erfarenhet från ett tekniskt arbete, där du haft mycket externa kontakter. Har du tidigare arbetat med försäljning av tekniska produkter är det mycket meriterande, likaså om du har erfarenhet av medicinteknisk utrustning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och social i mötet med kund och du har god analytisk förmåga för att kunna se och möta kundens behov. Du är en person som skapar förtroende, som kan prata om din produkt i teorin men också hantera den i praktiken. I rollen arbetar du självständigt, vilket kräver att du har god disciplin, är självaktiverande och trivs med mycket eget ansvar. Du har motor och driv men har också uthållighet som krävs vid långa införsäljningsprocesser.

Övrig information

Antingen utgår du från vårt kontor i Knivsta eller från ditt eget hem och du besöker kunder i hela landet. Var du bor är flexibelt men vi tror att du bor någonstans i de mellersta eller västra delarna av landet. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 0704-451339.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november 2020!

Krav

  • Erfarenhet av försäljning eller av tekniskt arbete
  • Mycket god svenska och god engelska
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av försäljning av tekniska produkter
  • Erfarenhet av medicinteknisk utrustning