Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat
Samariterhemmet Diakoni logo

Arbetsgivare Samariterhemmet Diakoni

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2023-01-08

Sjuksköterska för timanställning till Samariterhemmet Vård och omsorg

Ebbagårdens demensboende och Samariterhemmet Hemvård 

Om oss
Vi på Samariterhemmet diakoni är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter ligger centralt i Uppsala, med bästa läge för alla tänkbara kommunikationer och samtidigt nära grönområden som Stadsparken och Fyrisån.

 

Om Samariterhemmet Vård och omsorg – våra verksamheter
Idag bedriver vi hemvård och demensvård för både yngre och äldre. Alla våra verksamheter är Silviacertifierade. Det innebär att förutom den spetskompetens som finns, så har alla medarbetare en grundläggande kunskap om demens. 

Ebbagården är Uppsalas mest centrala boende där vi arbetar med vård och omsorg av personer med demenssjukdom. Ebbagården har 33 boende. Vi strävar aktivt efter att ge de äldre en meningsfull tillvaro och arbetar utifrån ett väl utarbetat aktivitetskoncept. Samariterhemmet Hemvård bedriver hemtjänst och hemsjukvård i Uppsala stad. Vår hemvård är en mindre enhet med ett 40-tal kunder och ca 15 anställda. Lokalerna finns i samma hus som Ebbagården på Kungsängsgatan 46. 

 

Om tjänsten
Vi söker nu en eller flera sjuksköterskor som vill arbeta i vårt HSL-team. Hos oss arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter utifrån en personcentrerad vård, där du bedömer, planerar och genomför omvårdnadsarbete samt hälso- och sjukvårdsinsatser hos boende tillsammans med övriga professioner. Du arbetar i team tillsammans med bland annat arbetsterapeut, fysioterapeuter, omvårdnadspersonal, läkare och chefer. Tjänsten är en timanställning där arbetstiderna är förlagda dagtid. 

 

Vad vi erbjuder dig
Det här är ett jobb för dig som vill jobba extra vid behov under ordinarie personalens frånvaro och semester. Du vill vara en del av ett sammanhang som vill bidra till hälsa och livskvalitet för dem som bor hos oss. Här får du bra arbetstider, jobba självständigt och ha frihet att utforma dina arbetsdagar. Kanske vill du arbeta extra på en arbetsplats eller är nybliven pensionär som vill fortsätta bidra med dina erfarenheter? Söker du dig till oss blir du en del av ett härligt sammanhang med trevliga och hjälpsamma kollegor med lång erfarenhet inom vård och omsorg. Du kommer få introduktion i verksamheterna innan du börjar arbeta så du känner dig trygg 

 

Din kunskap och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt goda datorkunskaper. 

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du vill vara en del av ett team där ett gott bemötande och de boendes välbefinnande alltid står i fokus. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, har lätt för att samarbeta, är strukturerad och vill bidra till en hälsofrämjande och positiv arbetsmiljö. 

 

Upplysningar
Vård- och omsorgschef Marie Simas Nordberg 073-027 57 87, marie.simas@samariterhemmet.se 


Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev nedan. Urvalsprocessen kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 december 2022. 

 

Krav

Meriterande