Platsannonsbild höger
RLG logo

Arbetsgivare RLG

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Chefer och verksamhetsledare

Sista ansökningsdag 2021-10-24

HR-chef

Nu söker vi dig som ser på HR-arbetet från ett hållbart perspektiv och som tillsammans med oss vill skapa förändring i världens största underhållningsindustri. Vi på RLG är engagerade i den långsiktiga stabiliteten och framgången för spelutvecklingsstudios där hållbarhet inte bara är ett modeord utan en grundläggande del av allt vi gör.  

Om rollen

Som HR-chef hos oss kommer du att arbeta direkt med våra studios. Din roll blir att utveckla och implementera personalstrategier och rutiner i en bransch som länge saknat sådana. Din uppgift blir att säkerställa att alla HR-processer fullt överensstämmer med regelverk och vårt hållbarhetskoncept. Vi ser din roll som en av de viktigaste i vår organisation och du rapporterar direkt till VD.

Du kommer också att leda arbetet med att säkerställa en stadig tillgång på begåvade och drivna individer som passar i vår ständigt växande organisation. Du vet hur viktig frågan om kompetensförsörjning är från ett strategiskt perspektiv men det är förstås inte du som kommer att hantera den operativa delen av rekryteringsprocesserna, där kommer du att få möjlighet att rekrytera en duktig kollega.

Rollen innebär ett nära samarbete med övriga funktioner och nätverk för att utveckla strategier som ökar mångfalden och inklusiviteten inom spelindustrin.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och några års relevant arbetslivserfarenhet från en HR-roll där rekrytering har ingått. Du har en bred kompetens inom HR, dess lagar och regelverk. Du har obehindrade kommunikationskunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Förutom ovan är det meriterande med tidigare erfarenheter rörande kollektivavtal.

Självklart delar du våra värderingar avseende mångfald på arbetsplatsen, har du en bakgrund inom ett socialt hållbarhetsarbete är det en fördel. För att passa i rollen krävs det att du är självständig och driven. Du analyserar företagets behov och är nytänkande i ditt arbetssätt. Du är organiserad och prioriterar effektivt bland dina uppgifter. Din förmåga att leda, motivera och kommunicera kommer att vara avgörande. Har du tidigare erfarenhet inom spelindustrin alternativt att ett genuint intresse för spel är det starkt meriterande. 

Annat viktigt att veta

Företaget går just nu under projektnamnet RLG och är under 2021 i en uppbyggnadsfas med ca 30 medarbetare på plats. Vi kommer att avslöja vårt fullständiga namn och varumärke under 2022.

Tjänsten kommer att vara placerad på kontoret i Uppsala. 

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med redan från start i en verksamhet som kommer att göra spelvärlden till en bättre plats!  Som en del av vårt hållbarhetsarbete arbetar vi självfallet med mångfald även vid rekryteringar. Vi ser gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anna Nord, 018-4707112.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Krav

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet från en HR-roll där rekrytering har ingått.
  • Bred kompetens inom HR, dess lagar och regelverk.
  • Obehindrade kommunikationskunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Meriterande

  • Tidigare erfarenheter rörande kollektivavtal.
  • Erfarenhet inom spelindustrin alternativt att ett genuint intresse för spel.