Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Resurscentrum

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Resurscentrum logo

Arbetsgivare Resurscentrum

Region Uppsala län

Bransch Data/IT

Sista ansökningsdag 2023-06-04

Om arbetsgivaren - Resurscentrum

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 270 medarbetare och verksamma inom områdena IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

IT-Tekniker Citrix 

Har du erfarenhet av Citrix och vill arbeta i en specialistroll? Lockas du av problemlösning och att få använda din analyskapacitet? Nu utökar vi på Resurscentrum och förstärker gruppen med en IT-Tekniker Citrix som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling. Vi är en heltäckande IT-organisation och kan i och med det erbjuda spännande och givande uppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. 

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Region Uppsalas server- och klientplattform för Citrix Virtual Apps and Desktop (CVAD). Du ingår i en grupp som tillsammans ansvarar för att övervaka plattformen, åtgärda fel samt föreslå och genomföra förändringar/förbättringar. I arbetet ingår att ha kontakt med våra användare som finns inom hela Region Uppsalas organisation men även externa konsulter både inom och utanför Sverige. Det ingår också att dokumentera allt arbete i vårt ärendehanteringssystem samt att underhålla dokumentationen för plattformen. Vi arbetar enligt ITIL och som medarbetare hos oss är du också delaktig i den interna processutvecklingen.

Din kompetens

Du har några års erfarenhet av system, tjänster, och infrastruktur inom Citrix Virtual Apps and Desktop (CVAD). Vidare har du erfarenhet av drift och support av IT-system samt gärna erfarenhet av att arbeta i server-virtualisering (VMware). Du har god erfarenhet av att arbeta i Microsofts övriga produktutbud som Windows server och PowerShell.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid förmåga att samarbeta och ha en god kommunikation med kollegor och uppdragsgivare. Du är en person som drivs av att få skapa kvalitativa lösningar, som förstår din roll i organisationen där IT är ett verktyg för våra kärnverksamheter.

Övrig information

Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade och kompetenta medarbetare. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region. Vi håller oss hela tiden uppdaterade för att hålla oss i framkant med tekniken. För den intresserade medarbetaren finns goda möjligheter till personliga utvecklingsmöjligheter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Nattarbete/beredskap kan förekomma. Goda möjligheter finns att kombinera arbetet på kontoret med hemarbete.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag! 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult på jobbet.se, Lina Haglund på 070-7772373.

Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel: 018-611 10 00.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Krav

  • Några års erfarenhet av system, tjänster, och infrastruktur inom Citrix Virtual Apps and Desktop (CVAD)
  • Erfarenhet av drift och support av IT-system
  • Erfarenhet av att arbeta i Microsofts övriga produktutbud som Windows server och PowerShell

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta i server-virtualisering (VMware)