Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - PD Miljövårdsservice & Förvaltning

PD Miljövårdsservice AB grundades 1989, och drevs fram till 1999 som enskild firma och numera som aktiebolag. Kvalitet och service till våra kunder är vårt motto. Det uppnår vi genom vårt yrkeskunnande och en fin laganda i företaget.

PD Miljövårdsservice & Förvaltning logo

Arbetsgivare PD Miljövårdsservice & Förvaltning

Region Uppsala län

Bransch Chefer och verksamhetsledare, Sanering och renhållning

Sista ansökningsdag 2022-08-31

Om arbetsgivaren - PD Miljövårdsservice & Förvaltning

PD Miljövårdsservice AB grundades 1989, och drevs fram till 1999 som enskild firma och numera som aktiebolag. Kvalitet och service till våra kunder är vårt motto. Det uppnår vi genom vårt yrkeskunnande och en fin laganda i företaget.

Arbetsledare

Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har erfarenhet av att leda personal? Då kan du vara vår nya Arbetsledare!

Arbetsuppgifter 

Som arbetsledare hos oss ansvarar du för personalen samt våra städobjekt. Vi utför allt från trapp-, kontor-, hotell- samt renrumsstädning där du förväntas säkerställa serviceleveransen. Du är närmsta chef för upp till 25 medarbetare som du motiverar och leder både på distans och genom uppföljning på plats. Du samarbetar med övriga arbetsledare för att optimera användningen av resurser. I arbetet med personal ingår vikarietillsättning, rehabiliteringsarbete, schemaläggning och godkännande av tidrapporter. Du arbetar även med arbetsmiljöuppgifter inom ramen för SAM och förväntas exempelvis att hålla arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal samt utföra skyddsronder. 

Du rapporterar till vår avdelningschef som har det ekonomiska ansvaret.

Har du önskemål om att arbeta med utvecklingsfrågor eller i tvärprojekt är detta en möjlighet inom ramen för ditt övriga uppdrag.

Kvalifikationer

Du har minst tre års erfarenhet av personalansvar samt minst två års arbetslivserfarenhet från vårt serviceområde lokalvård. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning eller yrkesutbildning inom lokalvård och/eller arbete i kontrollerad miljö. Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet från arbetsledning inom bygg och hotell. Då du kommer att arbeta mycket med telefon och dator som redskap ställer vi krav på att du har goda IT-kunskaper samt pratar och skriver god svenska. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi söker dig med förmåga att leda personal utifrån en god människosyn. Du är trygg i dig själv som person och ledare. Genom din erfarenhet har du skaffat förståelse för de typer av frågor som dyker upp i vardagen kopplat till drift, kund och personal. Vi ställer därför krav på flexibilitet och ett lösningsorienterat agerande. En god samarbetsförmåga ser vi som en avgörande faktor för att lyckas i tjänsten. Tillsammans med dina kollegor och medarbetare arbetar du för helhetslösningar och bidrar med din kompetens där det behövs. Du är med andra ord prestigelös med förmåga att nätverka och skapa förtroende.

Annat viktigt att veta

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalchef Maria Amanatidou på maria.amanatidou@pdmiljovardsservice.se 

Sista ansökningsdag är 9 januari, men urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Minst tre års erfarenhet av personalansvar
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från lokalvård
  • God svenska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort

Meriterande

  • Ledarskapsutbildning
  • Yrkesutbildning inom lokalvård
  • Arbete i kontrollerad miljö
  • Erfarenhet från arbetsledning inom bygg och hotell