Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-01-09

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Souschef till Mässrestauranger i Älvsjö

Vi söker dig som älskar gastronomi, matlagning och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Du är själv en passionerad kock med vassa smaklökar som drivs av att själv röra i grytorna.

Ansvarsområde och kvalifikationer:                        
Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att inspirera, coacha och leda personalgrupper, stora som små. I arbetet ingår också att tillsammans med kökschefen planera menyer och sköta dagliga inköp. Du brinner för matlagning och är smaksäker. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.   
                                                                                                                                      Vi erbjuder:
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Vi serverar gärna mat från svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi. Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater.

Anställning:
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer regelbundet.  Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.

Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.

För mer information kan du kontakta Maria Granvik, maria.granvik@massrestauranger.se 

Krav

  • Relevant utbildning.

  • Talar och förstår svenska och/eller engelska obehidrat.

  • Minst 6 års erfarenhet av kockyrket.

Meriterande

  • Har arbetat på större event.