Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Senior Projektledare med event- och restaurangerfarenhet

Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu en engagerad senior Projektledare som har tidigare erfarenhet av att driva, planera, genomföra större konferenser, banketter och mässor. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är van vid både nationella och internationella kontakter och möten/event. 

Du har arbetat med projektledning i minst 2 år. Du är strukturerad och välorganiserad och kan göra en effektiv planering både utifrån kundens perspektiv och företagets. Det är viktigt att du arbetar bra i team och att du ser service som en självklarhet. Du tycker om att arbeta med kvalitet och professionalism.

Många möjligheter inom ett och samma företag 
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Gastronord, Food & wine, Allt för sjön; Trädgårdsmässa samt företagsevent och banketter där vi behöver dig som är duktig projektledare, administratör och även kan bidra i driften.

Du brinner för service och har ordning och reda och tycker om att jobba i olika verksamheter samt med hjälp av stödsystem bli effektiv i ditt arbete. Att jobba varierat i olika roller är bland annat det som gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande samt utmanande och är något du gillar och har tidigare erfarenhet av i en liknande roll. 

Egenskaper och kunskap 
Du har ett gediget intresse och kunskap i projektledning och minst 2 års erfarenhet av just detta, med ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kund och dina kollegor. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att ansvara för planering, leda och administrera. Du är duktig på att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten.

Vi arbetar i Caspeco ordersystem (CRM), där du registrerar och administrerar samtliga kunder som besöker oss. Du ansvarar för dina projekts körscheman, skapar PM, offerter och fakturaunderlag mm. Du har tidigare arbetat i ett CRM system och haft ett liknande ansvar inom event-/ restaurangbranschen.

Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs. Introduktion, utbildning, schemaläggning samt godkännande av tider är en arbetsuppgift du hanterar väl och har erfarenhet av så att vår extrapersonal känner sig sedd och får förutsättningar att bidra på ett bra sätt på våra event, middagar och mässor.

Vi ser att du är en ledare som är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det behövs. Du drivs av att leda och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och har förmåga att leda med professionalism även under press. Ett krav är att du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat.

Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande, hög servicekänsla och affärsmässighet.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifoga ditt CV och personliga brev samt besvara våra urvalsfrågor.

 

Krav

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av projektledning; kund - offertskrivning - planering - beställning - genomförande - uppföljning och utvärdering
  • Goda ledarkunskaper och erfarenhet av att leda personal vid större arrangemang
  • Är att du talar, skriver och förstår Svenska och engelska obehindrat
  • Systemkunskaper, CRM, bemanning och offerthantering samt officepaketet
  • Merförsäljning

Meriterande

  • Mat- och dryckeskunskaper
  • Har arbetat och drivit projekt inom event- och restaurangbranschen
  • Budget och affärsmannaskap