Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Skåne län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2022-12-04

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Projektledare till event och mässor, med mat- och dryckeskunskaper!

Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.

Kvalifikationer för tjänsten

Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till vår Bankett och eventchef.

Att arbeta hos oss

Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut. 

Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team. 

Kunskaper och erfarenhet

  • Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå.
  • Dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande.
  • Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program.
  • Meriterande är även om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna. 

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Intresserad?

Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning enligt överenskommelse.

För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; martin.rosvall-hansson@malmomr.se 

Välkommen med din ansökan! 

Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.

Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy.

Krav

  • Lägst gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap inom hotell och restaurang
  • Tidigare erfarenhet av att driva och genomföra mindre eller större projekt inom hotell och restaurang
  • Kommunicera svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Datorvana och kan hantera officepaketet obehindrat

Meriterande

  • Intresse och kunskap av gastronomi
  • Kassahantering och back-office kunskaper
  • Erfarenhet av Caspeco
  • Mäss eller kongressverksamhet
  • Eftergymnasial utbildning inom Hotell & Restaurang eller projektledning