Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2022-06-06

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Projektledare med erfarenhet från restaurangbranschen till roliga event och mässor!

Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu en Projektledare med erfarenhet av restaurangbranschen inför våra konferenser, banketter och mässor hösten 2022.

Vi söker en projektledare som har erfarenhet av restaurangbranschen och är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Du är strukturerad och välorganiserad för att göra en effektiv planering både utifrån kundens perspektiv och företagets. Det är viktigt att du arbetar bra i team och att du ser service som en självklarhet. Du tycker om att arbeta med kvalitet och professionalism.

Många möjligheter inom ett och samma företag.

Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Gastronord, Food & wine, Allt för sjön samt företagsevent och banketter där vi behöver dig som är duktig projektledare, administratör och även kan bidra i driften.

Du brinner för service och har ordning och reda och tycker om att jobba i olika verksamheter samt med stödsystem. Att få jobba så här varierat i olika roller är bland annat det som gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande samt utmanande och något du gillar. 

Egenskaper och kunskap

Du har ett gediget intresse för projektledning, med ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kund och dina kollegor. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att ansvara för planering, leda och administrera. Du är duktig på att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten.

Vi arbetar i Caspeco ordersystem, där du registrerar och administrerar samtliga kunder som besöker oss. Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter mm. Meriterande är om du tidigare har arbetat i ett CRM system och haft ett liknande ansvar inom event-/ restaurangbranschen.

Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs. Introduktion, utbildning, schemaläggning samt godkännande av tider är en arbetsuppgift du hanterar väl så att vår extrapersonal känner sig sedd och får förutsättningar att bidra på ett bra sätt på våra event, middagar och mässor.

Vi ser att du är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det behövs. Du drivs av att leda och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och har förmåga att leda med professionalism även under press. Du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat.

Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se 

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifoga ditt CV och personliga brev samt besvara våra urvalsfrågor.

Krav

  • Projektledarerfarenhet
  • Erfarenhet av att leda personal
  • Svenska och engelska i tal och skrift obehindrat
  • Goda kunskaper i officepaketet och att använda digitala stödsystem

Meriterande

  • Erfarenhet från restaurangbranschen 
  • Har tidigare erfarenhet att administrera i CRM system
  • Schemaläggning och bemanning