Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bl. a. Nobelbanketten äger rum.

Kock till roliga event och mässor!

Tycker du om att arbeta med service och att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!

Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra i matväg. 

Vår verksamhet

I huset finns flera restauranger och tre större kök under Stockholmsmässans tak, allt ifrån caféer, fastfood till moderna à la carte restauranger. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrarna ute i våra lokaler.

Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag, kongress eller bankett i form av à la carte samt lunch. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av kockyrket och ett genuint intresse för matlagning. Som kock hos oss arbetar vi både i det varma och kalla köket. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.

Du har yrkeserfarenhet och grundläggande utbildning samt brinner för det du gör.

Vi erbjuder

En inspirerande och händelserik arbetsplats  med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj. 

Anställning:

Tjänsten är en säsongsanställning januari - maj 2023, kan eventuellt blii längre. Vi har kollektivavtal med HRF och erbjuder en trygg anställning enligt avtal.

Har du frågor om tjänsten kontakta då Kökschef; Mikael Amundsson på mail: mikael.amundsson@massrestauranger.se 

Ansökan:

Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval sker under ansökningsperioden, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Relevant utbildning
  • Talar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat
  • Minst 2 års erfarenhet av kockyrket.

Meriterande

  • Har arbetat på större event.