Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Mässrestauranger AB logo

Arbetsgivare Mässrestauranger AB

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-01-21

Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB

Mässrestauranger AB är ett familjeägtföretag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Bankett - & Eventkoordinator

Vi på Mässrestauranger står för all mat och dryck på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Vi har en kalender med spännande bokningar framför oss och vårt team behöver växa med en till projektledare till som har mat- och dryckeskunskaper.

Hos oss är våra event av olika karaktär och storlek; till exempel Food & Wine, Allt för sjön, Trädgårdsmässan samt kongresser, konferenser och banketter. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.

Att få jobba så här varierat är det som gör rollen som projektledare oerhört spännande och omväxlande men också utmanande.

Om rollen
Planera, leda och administrera är en del av ditt dagliga jobb, likaså att arbeta operativt i driften (t.ex. att iordningsställa bord, dukar och porslin inför en lunchbuffé eller att agera hovmästare vid en bankettmiddag). En stor del av ditt arbete handlar om kommunikation, det gäller att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten. I rollen ingår även arbetsledning av personal. Ditt arbete är varierat och kräver ett logistiktänk och god planering in i minsta detalj.

Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter och all annan nödvändig administration. Till din hjälp har du Caspeco ordersystem. 

Om dig
Vi söker en proaktiv och strukturerad projektledare som är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Har du erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Vidare är du van vid att arbeta i olika system och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Du är en teamspelare som sprider din glädje och positiva grundinställning samt smittande energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar. Vi ser också att du är flexibel och prestigelös, du hjälper gärna till på flera olika positioner och täcker upp där det behövs. 

I vår företagskultur är "Service inifrån och ut" ledstjärnan och vi hjälps åt i alla lägen för att underlätta för varandra för den bästa gästupplevelsen men också för trivsel i teamet.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se 

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifogar ditt CV och personliga brev samt besvarar våra urvalsfrågor.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet av att arbetsleda personal

  • God svenska och engelska i tal och skrift

  • Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att använda administrativa stödsystem

  • Kunskap i CRM system

Meriterande

  • Erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen

  • Projektledarerfarenhet