Platsannonsbild topp

Om arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult

Kumquat Redovisningskonsult är en personlig affärsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige.

Kumquat Redovisningskonsult logo

Arbetsgivare Kumquat Redovisningskonsult

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Om arbetsgivaren - Kumquat Redovisningskonsult

Kumquat Redovisningskonsult är en personlig affärsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige.

Redovisningskonsult

Det går bra för Kumquat! Då vi har fått flera nya kunder senaste året behöver vi utöka vårt team med en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du serviceinriktad, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som finns i olika branscher och du får varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, löneadministration, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisning och deklaration samt rådgivning inom skatter och redovisning. Du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta i våra vackra lokaler på Drottninggatan i Uppsala.

Våra kunder finns inom många olika branscher och är både små och medelstora företag. Hos oss sätts alltid kunden i fokus och en hög servicenivå är för oss en självklarhet. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens behov och våra ledstjärnor är kvalitet och effektivitet.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag. Vi uppmuntrar till lärande och ser till att det finns stöd till fortbildning. Arbetsmiljön präglas av ett prestigelöst och öppet klimat där det finns gott om kompetens under ett och samma tak!

Om dig

Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom. Du kan självständigt upprätta bokslut och årsredovisning. Har du arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent ser vi det som meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens med ekonomiinriktning. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du är en van användare av redovisningssystem.

Som redovisningskonsult har du kontakt med ett flertal kunder och därför är det viktigt att du som person är strukturerad, trivs med eget ansvar och har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har en hög social kompetens och håller en god servicenivå mot våra kunder och samarbetspartners. Vidare kan du hantera ett högt arbetstempo och du är målmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter. 

Övrig information

Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 15 augusti 2021.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Gryding, 070-445 13 39. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida; www.kumquat.se

Krav

  • Tidigare arbetat som redovisningsekonom
  • Minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Van datoranvändare

Meriterande

  • Tidigare arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent
  • Tidigare arbetat med löneadministration