Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Kakel & Design AB

KakelDesign & Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala. Vi har idag butiker i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008), Årsta (2010), Västerås (2020) & Värmdö (2022).

Kakel & Design AB logo

Arbetsgivare Kakel & Design AB

Region Västmanlands län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2023-02-07

Om arbetsgivaren - Kakel & Design AB

KakelDesign & Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala. Vi har idag butiker i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008), Årsta (2010), Västerås (2020) & Värmdö (2022).

Stilsäker säljare till vår butik i Västerås

Nu söker vi en driven och självgående säljare till vår Kakel & Design-butik i Västerås. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer samt goda möjligheter till personlig utveckling!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster till våra kunder i butiken i Västerås. I rollen hanterar du även frågor kring våra produkters användningsområden. Med hög servicenivå och gott affärsmannaskap ska du ta reda på kundens behov och hjälpa kunden till en bra lösning - du projektleder hela projektet från ett första möte i butiken eller via Teams, vidare till ritning och till sista delen av leveransen inkl en tydlig uppföljning. 

Vem är du?

Du har en god känsla för inredning och design och kan därmed hjälpa våra kunder, både proffs och privatkunder, att göra så bra val som möjligt. Ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder är det som avgör hur väl du kommer att lyckas i din roll. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Hög energi, driv samt ordning och reda är viktiga egenskaper. 

Om oss

Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad. Bolagets kunder är allt från småföretag till Sveriges största plattsättningsentreprenörer, golvavjämningsföretag, byggbolag, fastighetsbolag, arkitekter samt privatkonsumenter. Vår resa påbörjades för drygt 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de större aktörerna på marknaden.

Vi erbjuder dig

Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Du välkomnas till ett sammansvetsat team med lojala och professionella kollegor i ett företag med en informell ton och livfull miljö. Vi vill ha en positiv och energigivande stämning där alla har stort fokus på kunden. Vi erbjuder lön och förmåner m.m. enligt kvalifikationer.

Tjänsten är inledningsvis en deltidstjänst med varierande arbetstider fördelade på vardagar och helger men en tjänst som i ett senare skede kan komma att utmynna i en heltidstjänst. 

Känns detta som något för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 7 februari 2023.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Tommy på tommy.wikstrom@kakeldesign.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Krav

  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Datorvana
  • Obehindrad i svenska i tal och skrift
  • B-körkort 

Meriterande

  • Försäljningserfarenhet från köks- eller byggbranschen