Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Jobbet.se

Hos oss är alla proffs på rekrytering! Jobbet.se var först i Sverige med att lansera ett webbaserat rekryteringsverktyg, redan 2003. Idag erbjuder vi kompletta rekryteringar, search, tester, utbildningar - alltid med bästa tänkbara resultat i varje rekrytering. Ibland rekryterar våra kunder helt på egen hand i vårt webbaserade rekryteringscenter, men när de behöver stöd finns våra erfarna rekryterare bara ett telefonsamtal bort!

Jobbet.se logo

Arbetsgivare Jobbet.se

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2021-06-20

Om arbetsgivaren - Jobbet.se

Hos oss är alla proffs på rekrytering! Jobbet.se var först i Sverige med att lansera ett webbaserat rekryteringsverktyg, redan 2003. Idag erbjuder vi kompletta rekryteringar, search, tester, utbildningar - alltid med bästa tänkbara resultat i varje rekrytering. Ibland rekryterar våra kunder helt på egen hand i vårt webbaserade rekryteringscenter, men när de behöver stöd finns våra erfarna rekryterare bara ett telefonsamtal bort!

Rekryteringskonsult

Jobbet.se fortsätter att växa och vi behöver förstärka vårt gäng med ännu en duktig rekryteringskonsult. Våren har varit en intensiv period för oss och vi hoppas kunna ha en ny kollega på plats efter sommaren. 

Vad vi gör

Jobbet.se fungerar som en extern professionell rekryteringsavdelning och vi jobbar nära våra kunder. Hos oss är alla experter inom rekrytering, fast på lite olika sätt. Vissa av oss rekryterar specialister och chefer medan andra främst jobbar med search, annonsering och marknadsföring. Alla delar vi engagemanget när det gäller att lyckas i varje rekrytering och i uppdraget att alltid vara rådgivande åt våra kunder!

Med 18 års erfarenhet som rekryteringsföretag har vi väletablerade kundrelationer och vi stöttar löpande ett stort antal företag i arbetet med att hitta nya medarbetare. Klicka här för att läsa mer om de rekryteringsuppdrag vi genomfört/avslutat senaste tiden.

Alla våra rekryteringar hanteras i vårt nyutvecklade och webbaserade rekryteringscenter där våra kunder med full transparens kan följa hela rekryteringsprocessen. Det ställer höga krav på oss men ger också kunden 100% kontroll även när det är våra konsulter som sköter bedömningar, urval och intervjuer. 

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult hos oss får du möjlighet att jobba med många olika branscher och stödja både stora och små organisationer och deras chefer inom rekrytering. Du får en bred och varierad roll där du hjälper kunder med både delar av och hela rekryteringsprocesser. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat att utforma kravprofiler, skriva attraktiva annonser, hålla kompetensbaserade intervjuer och ringa referenser. Du utför dina rekryteringsuppdrag självständigt, men har också ett nära samarbete med dina kollegor. En viktig uppgift är att vara rådgivande mot våra kunder och att dela med dig av din kunskap, i rollen som rekryteringskonsult ingår därför att du medverkar vid utbildningar som vi genomför via Teams och på plats ute hos våra kunder. 

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området och även någon arbetslivserfarenhet av rekrytering, gärna från en roll där du kommit i kontakt med många olika branscher och tjänster. Är du certifierad i något testverktyg är det meriterande, vi använder testleverantören Aon (f.d. Cut-e). Din skrivna och talade svenska är mycket god och du har även goda kunskaper i engelska. Självklart är du en van dator- och systemanvändare. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för rekrytering och som vill fortsätta din resa mot att bli specialist inom området. Som person är du ambitiös, utåtriktad och relationsskapande. Du är målfokuserad och drivs av att hjälpa företag hitta nya kompetenta kollegor. Du är trygg i din roll som rekryterare och delar gärna med dig av dina erfarenheter såväl internt som ut mot våra kunder. Du trivs med administrativa uppgifter, är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Att arbeta som konsult ställer även krav på att du är flexibel, proaktiv och van att prioritera mellan olika uppgifter.

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare. Vi finns på Fyristorg 6 i Uppsala i härliga 1700-talslokaler. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nord, 0739-816414.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag, dock senast den 20 juni 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Högskoleutbildning inom HR-området
  • Arbetslivserfarenhet av rekrytering
  • Mycket god talad och skriven svenska
  • Goda kunskaper i engelska
  • Van dator- och systemanvändare

Meriterande

  • Tidigare arbetat med rekrytering inom olika branscher och tjänster
  • Certifierad i något testverktyg