Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Jobbet.se

Hos oss är alla proffs på rekrytering! Jobbet.se var först i Sverige med att lansera ett webbaserat rekryteringsverktyg, redan 2003. Idag erbjuder vi kompletta rekryteringar, search, tester, utbildningar - alltid med bästa tänkbara resultat i varje rekrytering. Ibland rekryterar våra kunder helt på egen hand i vårt webbaserade rekryteringscenter, men när de behöver stöd finns våra erfarna rekryterare bara ett telefonsamtal bort!

Jobbet.se logo

Arbetsgivare Jobbet.se

Region Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik

Sista ansökningsdag 2020-12-06

Om arbetsgivaren - Jobbet.se

Hos oss är alla proffs på rekrytering! Jobbet.se var först i Sverige med att lansera ett webbaserat rekryteringsverktyg, redan 2003. Idag erbjuder vi kompletta rekryteringar, search, tester, utbildningar - alltid med bästa tänkbara resultat i varje rekrytering. Ibland rekryterar våra kunder helt på egen hand i vårt webbaserade rekryteringscenter, men när de behöver stöd finns våra erfarna rekryterare bara ett telefonsamtal bort!

Junior Rekryterare/Researcher

Jobbet.se fungerar som en extern professionell rekryteringsavdelning och vi jobbar väldigt nära våra kunder. Alla som jobbar hos oss är rekryterare och vi stöttar fler än 200 företag med rekrytering. Trots ett osäkert konjunkturläge är vi stolta och tacksamma över att vi har hjälpt våra kunder med fler rekryteringar nu jämfört med 2019. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt härliga gäng och göra våra kunder lite bättre på rekrytering varje dag!

Om oss

Hos oss är alla experter inom rekrytering, fast på lite olika sätt. Vissa av oss rekryterar specialister och chefer medan andra främst jobbar med search och marknadsföring av våra kunder och deras lediga tjänster. Alla delar vi engagemanget när det gäller att lyckas i varje rekrytering och i uppdraget att alltid vara rådgivande åt våra kunder. Under den senaste tiden har våra uppdrag även innefattat mer kompetensanalyser, organisationsutveckling och second opinions än vanligt.

Med 17 års erfarenhet som rekryteringsföretag har vi väletablerade kundrelationer. Klicka här för att läsa mer om de rekryteringsuppdrag vi genomfört senaste tiden.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att jobba med många olika branscher och stödja både stora och små organisationer och deras chefer med rekrytering. För att lyckas i en rekrytering krävs att vi hittar de bästa kandidaterna till våra kundföretag, det gör vi ofta via sociala medier och search. Du arbetar i nära samarbete med kunden gällande framtagande av kravprofil, annonsutformning, val av annonskanaler, publicering och uppföljning av resultat. I dialog med kund är du rådgivande och uppmärksammar affärsmöjligheter. I searchprocessen kartlägger du kandidater till aktuella rekryteringar via olika sökverktyg, kontakter och nätverk. Du etablerar kontakt med kandidaterna och skapar ett intresse för den aktuella tjänsten. I rollen har du många kontaktytor, såväl externt med kunder och kandidater som internt med dina kollegor. Vilka delar du därefter kan genomföra av rekryteringsprocessen beror helt på vilken erfarenhet du har med dig.

För rätt person finns alla möjligheter att växa till en fullfjädrad rekryteringskonsult hos oss, med eget ansvar för ett stort antal kunder.

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området och är i början av din karriär. Din skrivna och talade svenska är mycket god och du har även goda kunskaper i engelska. Självklart är du en van datoranvändare.

Vi ligger i framkant gällande annonsering i sociala medier och vi är det rekryteringsföretag som har mest aktiva följare på Linkedin, därför ser vi att du är intresserad av att driva det arbetet framåt tillsammans med oss! Våra kunder har förtroende för oss, de vet att vi stöttar dem och ger goda råd, de litar på att när vi föreslår något som betyder en extra kostnad så är det för att vi ser ett verkligt behov av den insatsen. Vi söker dig som  är ambitiös, utåtriktad och relationsskapande och har ett genuint intresse för rekrytering. Du trivs med administrativa uppgifter och har ett flexibelt och strukturerat arbetssätt.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare. Vårt huvudkontor finns på Fyristorg 6 i Uppsala i underbara 1700-talslokaler.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 018-470 71 12.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 6 dec 2020. Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Högskoleutbildning inom personal- HR
  • Ett par års arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba som researcher eller rekryterare.