Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - Great Events Catering XPO

Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Matfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.

De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

Great Events Catering XPO logo

Arbetsgivare Great Events Catering XPO

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-12-19

Om arbetsgivaren - Great Events Catering XPO

Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Matfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.

De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

SOUSCHEF med känsla för gastronomi och event

Vi skapar mat och dryck med gastronomiska förtecken för alla minnesvärda tillfällen som storslagna banketter och i pop-up restauranger. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för såväl gom som öga. Vi är Great Events Catering XPO och vi befinner oss i Arlanda stad, Stockholm.

Vi söker dig som drömmer om att laga fina luncher och middagar på en hög nivå vid större och mindre event  där gastronomin speglar det svenska råvaruutbudet.

Som person är du modern med koll på restaurangtrender. Du är driftig och gillar att jobba i ett team såväl som självständigt och är alltid professionell med hög social kompetens. Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje

Om rollen

Som souschef hos oss får du en varierande roll beroende på de arrangemang som finns i huset vilket gör att du har en viktig roll för matlagningen till våra gäster. Vi arbetar i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar. Du har erfarenhet som souschef och/eller kock och eller för yrket relevant utbildning och kan hantera en egen station. Du hanterar svenska och/eller engelska flytande i tal.

Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, kvällar och helger. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten kan du maila till vår köksmästare: erik.magnusson@massrestauranger.se

Välkommen med din ansökan! 

Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. 

Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Välkommen till oss!

Krav

  • Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet
  • Svenska och/eller engelska obehindrat

Meriterande

  • Erfarenhet av att laga mat i större volymer men på hög gastronomisk nivå