Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Great Events Catering XPO

Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Maktfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.

De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

Great Events Catering XPO logo

Arbetsgivare Great Events Catering XPO

Region Stockholms län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-11-11

Om arbetsgivaren - Great Events Catering XPO

Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Maktfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.

De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

Bankett & event koordinator, food & beverage med service inifrån och ut

Great Events Catering XPO står för mat och dryck i Scandinavian XPO som är Sveriges nyaste mötes- och eventanläggning ett stenkast från Arlanda. Vi har en kalender med spännande bokningar framför oss och vårt lilla gäng behöver växa med en senior operativ projektledare med erfarenhet från restaurangbranschen.

Eventen är av olika karaktär; stora möten med politiker och ledare från världens alla hörn, mindre konferenser, mässor, banketter och fester. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.

Du behöver därför ha både bred erfarenhet och hög kompetens av relevant verksamhet och gastronomi, både mat och dryck, så att vi kan hjälpa kunden att nå sitt mål med eventet. Du behöver ha inlevelseförmåga att förstå kundens uttalade önskemål men också  använda din professionella kompetens för att det övergripande målet med evenemanget ska nås.

I vår företagskultur är Service Inifrån och Ut ledstjärnan och vi hjälps åt i alla lägen för att underlätta för varandra för den bästa gästupplevelsen men också för trivsel i teamet.

Det är viktigt att du har god organisationsförmåga och ett intresse för att arbeta strukturerat med ekonomiska kalkyler för att nå ett ekonomiskt resultat. Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Du är en teamspelare som sprider din glädje och positiva grundinställning samt smittande energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar.

I vår företagsgrupp finns mycket erfarenhet genom de spännande uppdrag vi har. Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med bl a den årliga Nobelbanketten, Teaterbaren i Kulturhuset och Engsholms Slott på Mörkö för konferens och fest. Vi samarbetar vid behov för att stärka varandra i olika uppdrag och för att lära av varandra.

Anställning 

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Johan Stridh, johan.stridh@massrestauranger.se 

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.  

Ansökan:

Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”

Krav

  • Lägst gymnasieutbildning inom restaurangskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Dokumenterad erfarenhet av att projektleda sörre evenemang
  • Dokumenterade ledarerfarenhet
  • Goda kunskaper i office-paketet

Meriterande

  • Dokumenterade mat- och dryckeskunskaper
  • Har jobbat i Hospiality, hotell och restaurangbranschen
  • Har backoffice/  kassahanteringskunskaper