Platsannonsbild topp
Sista ansökningsdag har passerat
Felin Byggservice logo

Arbetsgivare Felin Byggservice

Region Uppsala län

Bransch Bygg och anläggning

Sista ansökningsdag 2022-06-26

Vi söker flera snickare!

Sedan starten har det gått väldigt bra för oss på Felin Byggservice och vi ser positivt på framtiden med en fortsatt stabil orderingång. Nu söker vi flera duktiga snickare som vill vara med och utvecklas med oss. Som snickare får du en egen, ny firmabil och vi jobbar bara med nya verktyg. Vi letar efter dig som vill ha stor frihet och som gillar att planera dina dagar självständigt efter deadline.

Vi utför alla typer av tjänster inom ny-, ombyggnation och renoveringar av fastigheter och villor. Här bygger vi med kvalité och omsorg efter kundens önskemål. Vi är 7 anställda men behöver bli fler! Vi har stor variation av projekt, nyproduktion som service och både egna och åt våra kunder. 

Som snickare hos oss är du involverad i hela byggprocessen och får göra alla moment till besiktning och färdig produkt för att säkerställa att vi har en nöjd kund i slutändan. Självklart har du bra stöd från kontoret som ser till att ritningar och material är på plats vid byggstart.

Om dig

Du som söker har 4-5 års erfarenhet från snickaryrket. B-körkort är ett krav och du är obehindrad i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är självgående och mån om att göra ett bra jobb. Du är driven och nyfiken att lära dig mer. 

Som snickare hos oss jobbar du oftast i team så har du en duktig kollega som du vill fortsätta att jobba tillsammans med får du gärna tipsa den personen om att också söka tjänsten! 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du stor frihet under ansvar och vi strävar efter att alla som jobbar hos oss ska vara involverade i hela byggprocessen. Roligast har vi tillsammans när alla är engagerade och får använda sitt eget driv. Är du rätt person för oss har du även goda chanser att utvecklas inom företaget eftersom vi växer och helst vill rekrytera inifrån företaget.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och våra projekt är inom Uppsala med omnejd.

Har du frågor får du gärna kontakta arbetsledare Jesper Larsson på 018-141018.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • 4-5 års erfarenhet från snickaryrket
  • B-körkort 
  • Obehindrad i svenska i tal och skrift