Sista ansökningsdag har passerat
Samariterhemmet Diakoni logo

Arbetsgivare Samariterhemmet Diakoni

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2021-09-26

Undersköterskor

Vi söker 2 - 3 undersköterskor till Vård och omsorg, Ebbagården

Värdegrundsbaserad – Idéburen verksamhet - Silviacertifierad – Bästa läget i centrala Uppsala- Var med och bidra till högsta möjliga livskvalitet!

Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Vi är inne i en expansiv fas och vill att våra verksamheter ska växa och utvecklas.

Om Vård och omsorg

Idag bedriver vi demensvård, hemvård, socialt arbete och utbildning. Våra verksamheter ligger centralt i Uppsala, med bästa läget för alla tänkbara kommunikationer och samtidigt nära grönområden som Stadsparken och Fyrisån. Vi är en idéburen aktör, allt överskott går tillbaka till verksamheten, vilket ger oss möjlighet att göra mer för våra boende och kunder. Vi planerar att expandera våra verksamheter de närmaste åren.

Alla våra verksamheter är värdegrundsbaserade och för oss är det viktigt att värna om den enskilda människan och att erbjuda medmänsklig och professionell omsorg i kroppsligt, själsligt och socialt avseende.

Vi vill möjliggöra reflektion i arbetet, delaktighet och möjlighet att delta i utvecklingsarbeten.

Om tjänsterna

Tjänsterna är på deltid med ca 75 % tjänstgöringsgrad (tjänstgöringsgraden kan diskuteras).  Arbetstid på vardagar, kvällar och helger. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Ebbagården är Uppsalas mest centrala boende där vi arbetar med vård och omsorg av personer med demenssjukdom. Ebbagården har 33 boende, med 11 boende på varje våningsplan. Vi strävar aktivt efter att ge de äldre en meningsfull tillvaro och arbetar utifrån ett väl utarbetat aktivitetskoncept.

Sedvanliga arbetsuppgifter t ex personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg och service utifrån den enskildes behov. Anhöriga är en viktig del i arbetet och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter.

Information om tjänsten

Karin Carlsson, chef Ebbagården tel 070-692 09 82 karin.carlsson@samariterhemmet.se

Ansökan och Urval

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Krav

- Undersköterskeutbildning

- Goda kunskaper i svenska språket

- Ett ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer

- Vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Meriterande

- Erfarenhet av demens