Sista ansökningsdag har passerat
Diakonistiftelsen Samariterhemmet logo

Arbetsgivare Diakonistiftelsen Samariterhemmet

Region Uppsala län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-11-30

Timanställda till hotell Duvan, städning och frukost

Vi är ett litet familjärt hotell med 32 rum, 5 konferenslokaler och en restaurang, Restaurang Otto. Hotellet erbjuder pentry för gäster som bor under längre tid, samt gemensamhetsutrymmen och tvättmöjligheter. Hotellet ligger mycket centralt i Uppsala.

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete där du får hjälpa till med lite av varje på hotellet. I rollen som housekeeper/städ söker vi dig som kan vara flexibel och även kunna hoppa in vid frukosten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom hotellstäd, där noggrannhet och kvalitet är a och o. Du håller en hög standard avseende helt och rent och bidrar därmed till gästens helhetsupplevelse.

I rollen ingår att städa hotellrum, korridorer, allmänna utrymmen, personalutrymmen. Du bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Arbetstid förlagd dagtid, både vardagar och helger.

Lön enligt överenskommelse.  Intervjuer och urval kommer ske löpande varför rekryteringen kan komma att avslutas innan ansökningtidens utgång. Så vänta inte med din ansökan.

Vi följer kollektivavtalet för Vård & omsorg och är medlemmar i Arbetsgivaralliansen.

Krav

  • Du ska kunna svenska både i tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet från hotellstädning och hotellfrukost